Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

(P) De patru ori G

Posted by on 7 April 2014 in Campanii&Advertoriale, De zi cu zi | 2 comments

(P) De patru ori G

Chaules şi Happy Luni!/Oy, oy!/ Am o veste pentru voi!

Săptămâna trecută am ajuns la Capitală, după aproape un an de absenţă, pentru că oamenii drăguţi de la Orange (operator cu care am mai colaborat pe video) m-au pus olecuţă la treabă. Bine, n-a fost chiar treabă, la cât de mult îmi place mie să apar în faţa camerei şi la ce echipă faină s-a adunat (m-a filmat Deliric1, ca să ştiţi, aşa). Am filmat testimoniale despre noul 4G şi m-am simţit în centrul atenţiei pentru că am avut mână liberă la vorghit pi moldovinieşti şi toată lumea se mira di dulşili acşient di care n-am reuşit să scap, se pare, nici în şase ani de Bucureşti, nici în doi ani de Ardeal.

Aşa că i-am luat la puricat pe Victor Kapra (cu care am filmat în taxi), Emil Dragotă (cu care am făcut picnic în Herăstrău), Dan Dragomir (cu care am băut o cafea), Radu Neagu (cu care am aranjat trecătorii în staţia de autobuz) şi Radu Dumitru (cu care am păzit tramvaiele ce ne tot bruiau filmarea de pe Pasajul Basarab) despre tehnologia asta, că bănuiam eu că n-are nicio treabă cu acceleraţia gravitaţională.

Aşa am aflat că pe XCover-ul meu n-o să pot beneficia de super-viteza asta pentru că am nevoie de un telefon pe care să funcționeze 4G și de un SIM 4G cu un abonament special. Nici măcar nu e compatibil cu inovaţia asta, el e mai obişnuit să ia trânte şi să se bălăcească-n ştioalne. Oricum, aștept să vină Orange 4G-ul și la mine la bunici, că e prezent deja de azi în 1000 de localităţi şi acoperă 73% din populaţia din mediul urban a ţărişoarei noastre.

Nu-s eu tocmai garda IT, dar o viteză de 30 Mbps la abonamentele accesibile și 60 Mbps la abonamentele premium mi se pare până şi mie, care nu ştiu multe, că e foarte bine!

 Şi, pentru că video-ul e viitorul, iaca şi ce-a ieşit! 

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Șerban

    Cât de credibil e un clip filmat cu bloggeri care pișcotăresc campanii Orange?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie