Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Plan de back-up dacă iese Ponta?

Posted by on 22 October 2014 in De zi cu zi | 4 comments

Plan de back-up dacă iese Ponta?

Mă sperie rău gândul că iese Ponta președinte. Poate credeți că nu mai are așa de multe șanse, că noi, ăștia care stăm călare pe Internet, știm că-i catastrofal să-l votăm pe el, ne-am împărțit între Iohannis și Macovei, scriem pe bloguri, îi ardem în comentarii pe paginile oficiale, facem hashtag-uri și dăm tweet-uri.

Dar o să fiți mirați dacă vă întrebați apropiații: părinții, bunicii, mătuși, unchi, verișorii de la țară. Ăia clar nu votează cu Iohannis sau Macovei.

Mă gândeam zilele trecute, văzând filmulețele cu românii care nu știu nici măcar cum se numește țara în care trăiesc, că intră-n cabina aia de vot și singurul nume de care au auzit din lista aia e a lui Ponta. Și PSD.

Pentru că e un nume mai puțin complicat ca Iohannis, pentru că-s țărănei care nu-și respectă nici măcar soțiile, d-apăi să aleagă o femeie președinte, că nu le sună bine la ureche ACL, iar de PSD au auzit toată viața lor.

Sunt aceiași oameni care îl vor pe Florin Salam în fruntea țării. Jur. Avem dovada:

Ăștia votează în locul tău.

Apropo, dacă iese Ponta, ce plan de back-up aveți? Am întrebat asta și pe Twitter:

ponta4

Apropo, pe pagina lui Viezure Ponta se șterg postările într-o veselie. Democrație? Vezi-ți, mă, de treabă!

Comentariul lui Ionuț Andrișan a fost deja șters, prea aduna aprecieri.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Papa

    Nu vreau să par spammer, dar am scris ceva azi legat fix de chestia asta cu plecatul din țară. Și da, confirm încă o dată, Sudul Franței este superb :) http://www.papen.ro/scrisoare-deschisa-pentru-cei-care-vor-sa-plece-din-romania/

  2. Alex Damian

    Dar știi că și noi suntem vinovați de asta. Chiar și cei care nu-l susținem, vorbim de el mai mult decât despre candidații pe care îi susținem. De 1000 de ori mai mult. Ba chiar am plecat de la premiza că Ponta o să ajungă în turul doi. Păi normal, dacă de el vorbim non-stop :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie