Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Plecați voi din țara mea, mă!

Posted by on 9 October 2014 in De zi cu zi | 5 comments

Plecați voi din țara mea, mă!

De dimineață a fost plin de articole electorale. 1, 2, 3 și 4. Interesante. Argumentate.

Și le-am citit pe toate. Și m-am indignat și m-o trecut toți dracii și toate apele și toate scenariile violente în care intru cu pumnii în capetele lor așa cum intră ei cu bocancii în speranțele și visele mele. Făceam politică din capul patului și-mi imaginam cum îi dai pe toți cap în cap (începând cu Ponta, trecând pe la madam Firea – cu tot cu loaza de fiu-su și sfârșind cu Udrea cea bună. Bună de dat cu capu` de pereți, sau bună la ce?).

Eu ies la vot. Și să vă pună mama naibii să stați acasă pe motiv de protest. Că nu merită nimeni. Eu nu merit să stai tu acasă și să mormăi indignat. Maică-mea nu merită să mai tragă cinci ani în mocirla asta. Nici taică-miu. Nici bunicii mei și nici viitorii lor nepoți. Că votați în alb sau ce rahat turcesc vă mai trece prin minte. Eu, una, nu vreau să mă gonească tâmpiții ăștia din țara mea. Nu vreau și pace! Îmi place de România și nu m-așteaptă nimeni cu covrigi calzi în niciun aeroport. Așa că puneți mâna și lăsați figurile. Nu votați cu viezurele mincinos (#puieMonta), votați cu cine vi se năzare vouă, numai votați!

Suntem cu toții într-un tren care circulă cu viteză mare (hah, CFR!) și ne îndreptăm spre capătul podului. Hai să apucăm cu toții de frâna aia roșie și s-o rupem din balamale, că semnale de alarmă avem de ani buni!

Și dacă aveți nevoie de un desen ca să ieșiti la vot, poftim!

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Lolx

    Iesim si votam ca altfel, vorbra ta, vom fi izgoniti din tara.

  2. Catalin

    Am bagat si eu ceva pe tema asta acum vreo 2 saptamani :) http://pebarbamea.ro/trebui-sa-votezi-cu-cine/ trebuie sa mergem la vot si sa alegem raul cel mai mic, sa votam chiar daca avem impresia ca “n-avem cu cine vota”.

  3. Andreea Ignat

    Muncim din greu aici sa le deschidem ochii moldovenilor. Ne-am saturat de culoarea rosie in zona asta, daramite sa o vedem in toata tara.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie