Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Portret de Femeie

Posted by on 29 February 2012 in De zi cu zi | 11 comments

Portret de Femeie

Dragele mele cititoare,

Postarea aceasta este pentru voi. Pentru că trebuie să vă faceţi cadou în luna Martie un portret realizat de doi fotografi dedicaţi şi talentaţi, pentru că Portret de Femeie de la Foto Union e un proiect pregătit cu grijă, cu suflet, cu resurse multe, cu zile numărate şi emoţie.

Mai ţineţi voi minte că astă iarnă m-am pozat eu frumos sub brad şi am putut să le trimit celor dragi fotografii de Crăciun? La Foto Union, la Portret de Familie am fost. La Cristi Şuţu şi Radu Bădoiu. Acum au pregătit ceva de primăvară, tot cu sprijinul Pepsi şi Nikon, de această dată. Decor simplist, muzică, cafea, accesorii de la Pepsi Light şi ochii de fotograf ce vânează orice detaliu ce te pune în valoare ca femeie. Proiectul se desfăşoară între 1 şi 8 martie, portretele sunt gratuite, poate să le calce pragul studioului oricine.

“Portret de Femeie” este o campanie de fotografie destinată exclusiv femeilor. Ea va avea loc în perioada 1-8 martie, zilnic între orele 18.00-22.00, orice persoană de sex feminin putînd veni la studioul Foto Union pentru o şedinţă foto profesională, la finalul acesteia urmînd a primi cadou un portret.

Mie mi-a ieşit ASTA în ziua în care am luat cu asalt studioul, alături de alte bloggeriţe.

Coffee addiction. Surprinsa de Cristian Sutu

11 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. katairobi

  ar fi fost mai cu efect daca aveai ceva in cana:)

 2. katairobi

  pacat:( trebuia cafeaua sa ramana acolo aburind sub ochi si cana mai mare, mult mai mare:) dar nu damijana:))

 3. katairobi

  i feel you:) si parca o damigeana nu ar ajunge:))

 4. sutu

  katairobi > stiu bine genul asta de hater: daca avea aburi, in mod sigur te legai de modul in care era acoperit nasucul ei; daca era cana mare, sigur trebuia o cana mai mica.
  e mereu ceva ce nu e bine in viata ta, nu?
  sa-ti spun eu care e solutia universala: fa si tu ceva!

 5. katairobi

  domnule sutu, departe de mine gandul de a fi hater si mai departe e gandul de a critica arta dumitale, spuneam si eu asa ca un amator ce sunt gandurile mele:)

 6. Mihail

  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!:D:D:D Imi cer scuze dar nu m-am putut abtine,va multumesc mult!:D:D:D

 7. Mara

  Ce frumoasa ai iesit!! Ti-ai pus poza in galeria Pepsi de pe pagina de Facebook Pepsi Romania? :)

 8. Ninel

  Da!Tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))Tare_blogul!!!!:D:D:D:D:D!!!!!!!:)))))))LuvYOU!!!!!!!EheheheheheheehehCeTAREEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Campaniile saptamanii 27 februarie – 4 martie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] pana pe 8 martie. Despre campania Portret de Femeie organizata de Foto Union au scris Sana Nicolau, Anne-Marie Chelariu,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie