Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Prieteniile între blogosfere

Posted by on 28 February 2012 in De zi cu zi | 17 comments

Prieteniile între blogosfere

Îs relaţii la distanţă din start. Deci greu a naibii de întreţinut. Viu dintr-una de aproape şasă ani, ascultaţi la fata.

Aştepţi cu sufletu la gură şi twittereşti cu tătă pasiunea că Băăăă, #cluj, faine campanii mai aveţi, #florica şi #zicu vă pup şi vă iubesc, Groparu îi cel mai tare, abia aştept să mai cântăm folk, iuhuhu, Nebuloasa – când mai facem o Nebuloasă? şi Crivăţ, când vin la Cluj îmi găteşti, da?

Şi tot aşa. Bagi cocs în relaţia asta la distanţă şi proiectezi entuziasmat (or excitat) următoarele întâlniri şi scenarii şi cum o să mai fie şi ce-o să ne mai distrăm şi abia aştept! Şi mie mi-e dor de tine, Jorj! Da, eşti scumpic! Dar Makavelis ce mai zice? Mai vrea să-mi rupă ghetele dacă viu prin Alba? Marius Rusu s-o întors de pe pârtie? Ah, i-o plătit cineva facturile între timp, na faaain, abia aştept să ne vedem face to face să povestim, #albaiulia!

Şi numeri zilele până la evenimentul, excursia, conferinţa sau summit-ul unde sufletele obosite de atâta pasiune şi rememorat puţinele întâmplări comune se vor alătura în karaoke şi dans!

Daaaaar:

Vine Timişoara la tine la Bucureşti şi-i obosită. Păi cum să nu fie? O bătut ditaaai drumu ca să te vază şi ca s-o vezi. Tu ai pregătit o grămadă de întâlniri cu toţi prietenii tăi, care între timp au devenit şi-ai ei şi vrei să te lauzi cu aşa gagică şi ea e tătă pleoştită şi nu vrea decât să doarmă niţel. Hai, poate-o bere.

Te duci tu la Cluj şi când vrea să te scoată la dans eşti deja mort de somn. Mă, hai că dansăm mâine seară, promit.

Şi e ca în faza aia din relaţiile la distanţă: ne vedem weekendul ăsta? (a se citi la SMSBucuresti). Ah, nu cred c-ajung. Atunci poate weekendul viitor? (adică la RoBlogFest) Dacă am bani, da (a se citi Dacă am fost nominalizat). Atunci poate se mai face Redescoperă şi sigur ne vedem! (a se citi De ziua ta vin la tine şi facem el sexo turbulente).

Nu te ataşa prea mult de blogosferele locale. O să suferi ca un câine într-o relaţie la distanţă.

17 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Eusebiu

  Pai.. daca ajungi sa-ti compari prietenia fizica pe care o ai cu “x” , cu una virtuala cu un “y” , din start comiti o greseala.. Odata cu avansul tehnologic, s-au cam schimbat si definitiile unor sentimente ca: iubire si prietenie.. Parea mea e ca.. ne “robotizam” :) Frumos articol. Imi place cum si ce scrii si mai ales faptul ca esti din Piatra Neamt!

  • anne

   păi prieteniile pe care le avem între blogosfere se consumă în viaţa reală. Nu ne robotizăm, de aceea şi suferim că nu ne vedem mai des :)

 2. Daniel Sima

  Nebuloasa e in Timisoara :)

  • anne

   Iooi, normal că ştiu unde-i! :) I-am pus pe toţi la un loc în enumerarea aia pentru că mi-s dintre cei mai dragi şi îi cunosc mai binişor.

 3. mariusrusu

  Îi târziu şi eu îs mai greu de cap, de felul meu, da’ nu am înţeles nimic, deşi pare ceva interesant. :)
  Alfel, eşti binevenită în Alba Iulia, oricând. Cetatea Alba Carolina te aşteaptă!

 4. nebuloasa

  Tu, draga mea, ase-i, cum zici. Io abia astept sa ajung sa va vad, sa povestim si, cand colo, abia apucam sa schimbam trei vorbe, ca mai sunt inca 50 de alti oameni cu care vreau sa ma vad si sa schimb trei vorbe.
  Dar sa stii ca am ajuns sa pretuiesc fiecare minut cu voi si sa trag de mine, cateodata, sa mai stau un pic si inca un pic. Ca o fac de drag si de prea mult dor.
  Nici nu stii ce tare m-am bucurat sa te vad sambata, dupa ce ma bosumflasem ca n-ai venit la intalnirea de dinainte de club. Chiar daca mai mult ne-am zambit din ochi, chiar daca a fost scurt, chiar daca. Si de vii la Timisoara o sa te plimb de-o sa te saturi de mine. Timpul curge altfel aici :)

 5. Tomata cu scufita

  weekendul viitor ii RoBlogFest???

 6. Jorjh

  Bine ca dai tu link la pagina de about sa ma faci de rusine ca mi golas blogul :|

 7. Groparu

  Asta e partea cea mai faina, ca ne vedem rar; că daca ne-am vedea mai des, nici macar in blogroll nu m-ai mai tine.
  Oh, wait a minute…!

 8. nebuloasa

  Anne! Deci daca vii la Timisoara, nu numai ca te gazduiesc, dar (ti-am mai zis) te plimb de-ti trece dorul de mine vreo 2 ani, asa :))

 9. nebuloasa

  Aprilie suna bine, numai sa nu fie in weekend-ul 5-7, ca-s plecata. In rest, oricand e bine :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie