Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Proiecte din pasiune

Posted by on 5 February 2014 in De zi cu zi | 1 comment

Proiecte din pasiune

Pe Ciulea și pe Psaico i-am cunoscut mai bine la TIFF, în 2012. Clujeni, amândoi. Bine, Psaico-i aciuat, e humorean de-al meu la bază :)

De ce scriu despre ei? Pentru că au curaj și ambiție să facă ce mi-am pus și eu în cap să fac, dar încă n-am reușit să conturez: un proiect din pasiune, ce implică mult drum prin lume și străini de cunoscut. cjX e proiectul prin care cei doi vor să spună lumii despre Cluj, despre români, despre România, trecând prin 20 de orașe (foste Capitale Europene), către destinația finală: Liverpool.

Pe principiul: mergem noi cu orașu-n spate prin Europa, să-l facem cunoscut :) Că prea rar scriu ăștia din presa străină despre noi. Pentru idee și implementare cu succes, chapeau!

Un alt om pe care-l apreciez pentru ambiție și felul în care se descurcă pe felia lui este Ducu, aka Alex Filip, aka Turistu. Nemțean ca și mine, se ține de treabă de când cu agenția de evenimente pe care și-a înființat-o, vede lumea toată, face evenimente și bani din asta. Nu asta ne dorim cu toții? Să ne hrănească pasiunile, atât la propriu, cât și la figurat? E deja la a doua ediție cu toate evenimentele pe care le-a făcut în 2013, în premieră.

Na, amu stați așe, că m-am ambiționat și mă urnesc!

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Alex

    Multam nemteanco! :D

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie