Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Redescopăr România iar!

Posted by on 24 October 2011 in De zi cu zi | 6 comments

Redescopăr România iar!

Mare-mi fu bucuria când am primit un mail de la Bobby Voicu ce mă întreba dacă vreau să mă ia în Redescoperă anul ăsta. Răspunsul meu a fost unul tare informal şi poate un pic nepotrivit, că i-am tras un Oooohhhhhh myyyyyyyyyyyy Gooooooooood, Daaaaa! de cred că o contactat omu` iar agenţia să întrebe: Mă, sigur o iau şi pe fata asta?

Mi-e dor de-o excursie. Dată fiindu-mi şi starea psihică precară reţin o treabă emoţională legată de călătorii cum că îţi răspund la întrebări pe care nici nu ţi le-ai pus. Ca să nu fiu faţă-acră în postarea asta, am o întrebare pe care totuşi mi-o adresez de câteva săptămâni încoace: Cine-i totuşi Doru şi de ce-o plecat mama în sat cu el? Ha?

Destul despre ce nu ştiu. Ce ştiu e că vreau să-i cunosc pe Makavelis, Sorin Grumăzescu (care m-a sprijinit când îmi încercam şansa cu prima trupă al cărei PR am fost) şi RăzvanBB (despre care am auzit numai lucruri frumoase, mai ales de la Anca şi Ana). Ce mai ştiu e că merg iar cu Ciubotaru şi că asta n-are cum să fie rău, că mi-i pretin mai vechi. Mai ştiu că o să ne zăpăcească de cap Bunescu (dar în weekend am înţeles c-o să fie ziua dumisale, aşa că îi tolerăm orice, nu?), că am fost distribuită în maşină cu Augustin şi că asta îmi garantează zâmbete şi că o am colegă de cameră pe Mădălina Uceanu, o doamnă distinsă de la care simt că am ce învăţa.

Vreau eu foarte mult să văd Porţile de Fier. Şi Cetatea Aradului. Şi Cramele Recaş că n-am fost niciodată într-o cramă şi n-am dus la nas aşa multe pahare de vin la viaţa me. Şi să trec iar să văd lacul de nuferi de la Herculane, că acolo am fost cu bunicii la băi când aveam vreo cinci ani şi mă fotografiam călare pe măgăruş. Şi la Stâna de Vale ar fi grozav s-ajung că patru ani de liceu m-am chinuit să plănuiesc o excursie cu clasa. Şi Clisura Dunării unde m-am tras într-o poză la apus anul trecut de ziua mea.

Şi-o să vă obişnuiţi cu încheierea asta: Redescoperă România e un proiect Petrom, gândit împreună cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul Naţional al Ţaranului Român. Pentru că fără partenerii aceştia nu s-ar fi putut realiza aşa campanie grasă şi frumoasă!

6 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Haotik

  Felicitari. Si cat mai multa distractie.

 2. Catalin Georgescu

  Coleeeeegaaa! Distracție plăcută. :))

 3. Sorin Grumazescu

  Desi ne-am mai vazut noi, acum e momentul sa ne cunoastem mai bine. :)

 4. iYli

  Asadar ne vedem in cateva ore.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie