Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Relax, ah?

Posted by on 29 December 2012 in De zi cu zi | 5 comments

Relax, ah?

Prietena mea bună din liceu, colegă de bancă, tipa de la care copiam la mate şi cu care am făcut toate tâmpeniile pe care le puteam face la vârsta respectivă, Simona, are un job fulltime într-o corporaţie (nu spui ţine, firmă importantă).

E singura cu un venit stabil în cuplu. Mă-ntâlnesc cu iubitul ei, care îmi povesteşte, cu o moacă adorabilă:

Băi, Anne, am eu o piesă de-mi place mult, una de am mai tot auzit-o la radio, mai house aşa, nu ştiu dacă îţi place ţie, dar mie îi place mult, mă relaxează, e mişto. Şi eram singur acasă într-o zi şi am pus piesa asta şi dansam singur, ca prostu`, prin sufragerie, mă simţeam bine. Şi m-am gândit s-o dau şi pe facebook. Îi dau link şi scriu: RELAX. Nu trec două minute şi primesc mesaj de la Simona: “Relax, ah? Ţara arde şi el se relaxează”. Îţi dai seama că mi-a trecut toată relaxarea pe loc, îmi şi imaginam faţa aia a ei, nervoasă, că ea e la birou şi eu ascult muzică acasă. Acuma ea e şefa, mă supun, ce să fac? Tot în ziua respectivă îmi dă mesaj din metrou: “Ai zece minute să faci bucătăria lună, sunt la Obor”. Ştii cum m-am mişcat? Vasele spălate, niciun pic de scrum, aerisit, câte-un şut la câini să elibereze zona, când a venit acasă mirosea a trandafiri!

The power of working women, eh? :)

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Roscata

  Si eu sunt cam asa… Eu muncesc, el sta acasa, ca nu gaseste nimic si e putin deranjant, dar gasesti un gram de ajutor daca se implica macar in casa.

 2. Teodora

  La asa atitudine Simonei ii ajungeau ciinii, nu mai avea nevoie si de prieten… desi ciinii au personalitate macar din cind in cind.

 3. Dan

  Trista viata (a lui.)

 4. Fb

  Decat asa femeie, mai bine pita cu unsoare

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie