Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Road test Peugeot 208

Posted by on 11 March 2013 in De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 2 comments

Road test Peugeot 208

A doua oară când scot la plimbare noul Peugeot 208, de data asta și cu date tehnice prezentate de cineva care știe ce zice :)

Se încinseseră spiritele în mașină după ce m-a mâncat pe mine în 14 să întreb trei bărbați dacă femeile ar trebui să aibă carnet sau nu, dar noroc că am putut tăia la editare. Și a fost un semn că doar 80% din clip s-a randat, că altfel aveați parte de un alt final (tihihihi). Am transportat gașca de albaiulieni (danke pentru filmare, Jorj!) la Cluj, dar n-am intrat pe autostradă, deși finalul e cu trolling. Am reușit, de data asta, să testez și cruise control-ul (ehe, de-am avea și drumuri pentru asta!), iar faza cu telefonul la ureche e doar pentru că nu m-a dus pe mine capul să conectez bluethooth-ul la car kit (că mașina are opțiune de handfree).

Mulțumirile merg către Mihai de la Eurial Invest București și lui Adrian de la reprezentanța Alba Iulia.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Adrian

  Anne, ai baut cafea in masina !? Sper sa fie fost tare ca masina.Mi-a placut remarca : “Masina asta are cutie manuala …. i like too handle the …. ” soferita adevarata, mai ales ca cei 68 de cai Peugeot nu au fost deajuns :)) Tare faza cu hand’s free-ul…e bun copilotul si la asta…..pai nu ti-am spus ca are bluetooth ? :) Data viitoate ii spunem lui Mihai sa-ti puna la dispozitie “some more power horse”. De altfel, ma asteptam la ceva “giumbuslucuri” dar cred ca ti-a placut prea mult sa o conduci…..stii tu “let you body drive”.
  See you soon :

  • anne

   Nu recunosc nimic! :)
   De plăcut mi-a plăcut, mai ales pe coclauri, am simţit că-i sigură, au intrat toate ABS, ESP şi celelalte nebunii pe care nu cred c-o să le ţin minte vreodată

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie