Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Românii n-au bani, dar stau la cozi pentru haine

Posted by on 3 December 2014 in De zi cu zi | 2 comments

Românii n-au bani, dar stau la cozi pentru haine

Continuăm tot cu fashion, dacă am scris de Victoria`s Secret, să revenim cu picioarele pe pământ. Pe pământul natal, ca să zic așa,. Mergem la Chiatra Niamț.

S-a deschis H&M Piatra Neamț, după o campanie de teasing bazată pe zvonuri începută de mai bine de-un an. Uăilei, avem și Mec și H&M, pârtie de schi, telegondolă și ștrand! Și teatru! Branding de oraș level 1000, tăticule! Numai atitudinea oamenilor rămâne aceeași, dar cred că asta nu-i o meteahnă a nemțenilor. În toate orașele de provincie avem “diviziune” între păturile sociale.

Am înțeles de la mama din dotare că era o coadă la intrare mai ceva ca la votul din diaspora. Nu știu ce s-a dat, ce nu s-a dat, că n-am fost, nu vreau să vorbească gura fără mine, presa locală a cam strâmbat din nas (articol 1, articol 2) la niscai controale corporale și atitudine superioară din partea agenților de pază.

hm-vestea-71

Bine că-i piață, bănuiesc că n-ar fi venit ditamai lanțul în Perla Moldovei dacă știa că n-are ce mulge. Să vezi pelerinaj acu! Cum mergeam noi, pietrenii, la Luceafărul și la McD în Bacău, așa o să vină lumea la H&M Piatra Neamț!

Măcar acum arată și Petrodava (Winmarkt) mai spălățel, că mă omora galbenul ăla subtil de partid politic.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. cristina

    si eu tot din piatra sunt. mi-a povestit mama cum a stat la coada sa intre in magazin. :))) ne-am fitzosit si noi – cinema sa mai faca.

    mai era un zvon ca ar veni si zara in piatra neamt deci sa vezi atunci uniforme de piatra neamt :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie