Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Romanii se imbraca prost

Posted by on 7 March 2015 in De zi cu zi | 6 comments

Romanii se imbraca prost

Românii se îmbracă atât de prost încât, atunci când mergi trei stații de autobuz până la primul bancomat, aduni material de un articol pe blog.

Permite-mi să te duc în plimbare pe Kitsch Lane, aka un mic bulevard din Alba Iulia. Prima oară dăm de-o fătucă care aștepta autobuzul și vorbea la telefon. Avea păr roz aprins (atât de aprins), geacă albastru neon, în dungi verzi, iegări cu imprimeu de leopard, dar alb cu negru, adidași din ăia cu talpă groasă (wedges, cică) și-un gentălău crem. Mi-a fost jenă să îi fac poză, dar am pentru voi următoarele bijuterii:

 

Tricoul din campania Farmec e ăsta:

prima

Maneaua care corespunde tricoului cu Lăsați femeile să facă ce vor e asta:

6 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Andreea Nastac

  Culorile parului chiar le suport. N-am nimic nici cu rozul nici cu albastrul nici cu oricare alta, dar încălțămintea aia… îmi stă în gât grav și tare mi se pare că duduile care merg pe așa ceva au o problemă. Calcă ciudat, parcă-s rupte de la genunchi, cumva. Despre culorile neon n-are rost sa mai zic nimic că am prea multe chestii negative în minte. Dar totuși pot spune că-mi aduc aminte de plutele alea folosite la pescuit. Știu că unchiu-meo avea așa ceva :))
  Totul e bine până pe tricouri apar mesajele scrise corect, chiar dacă-s imbecile. Până nu vedem scris pe vreo bluzică: „lăsa-ți femeiile să facă ce vrea ele” e ok. Cât de cât… :)))

 2. floraria-crina.ro

  Cum de nu iti faci un fel de canal dedicat glumelor?
  Sau preferi sa adordezi doar subiecte serioase adica avand in vedere ca esti moldoveanca(banuiesc ca iit place sa faci putin haz de necaz, spre exemplu un fel de funny news ar fi ceva…
  Si eu sunt moldovean deci nu te gandi ca fac discrinari sau asa ceva…

 3. Andrada

  Cand cei de la Farmec au postat campania textul exista deja pe tricourile Diva Charms, deci nici ei nu au fost prea originali.

 4. MOOG

  Poate o cheama Fema. Si e ziua ei, a Femei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie