Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Să ne-amintim Duminica!

Posted by on 30 May 2011 in De zi cu zi | 0 comments

Atenție: acesta este un post despre biciclete.

Cu flori în păr, flori pe fuste, flori în coșulețe. Biciclete colorate, pantofi colorați, pălării și eșarfe colorate. Zâmbete strălucitoare, buze roșii, bucle și breton în vânt. Miros de parfum, ochelari de soare, bluze fine.

Ne-am adunat în curte la BiCiclop. Le-am cunoscut pe fetele de la HotCity și am cunoscut-o într-un final personal pe Anurim. Am probat Gazela pe care mi-o recomandase Ionuț, am tras câteva poze și am pornit. Nu mă așteptam să văd atâta puzderie de fete în Piața Revoluției. Văzusem baloane galbene la orizont și mă speriasem c-o să fie SkirtBike boicotat de vreo manifestare politică. Nu, nu. Totul era acolo unde trebuia: soarele sus pe cer, zâmbetul pe buze, poliția pe poziții.

Și-am început să pedalăm și să clincăim din sonerii și să oprim lumea pe stradă. Mașinile n-aveau voie “până nu trecea coloana”. Ne-am răcorit c-o limonadă la Cărturești. Și ce-a mai fost s-a scris sau e istorie.

Abia aștept să primesc cadoul de ziua mea! :)

*credit foto: Ionuț Tarcea

No Comments

Join the conversation and post a comment.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Poze de la SkirtBike « Velobello - [...] Text – Anne Marie – Să ne-amintim duminica! [...]
  2. FOTO Skirtbike a făcut oraşul mai frumos | Bicla.ro – pentru bicicliştii urbani amatori - [...] Text – Anne Marie – Să ne-amintim duminica! [...]
  3. Flori, fete și băieți cu gâtul lung la SkirtBike #2 - Biciclete urbane – Biciclop - [...] mai întâi la noi în curte, unde au probat biciclete și și-au încărcat coșurile cu flori. AnneMarie a plecat…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie