Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Sfaturi pentru gameri (+castigator mouse Canyon)

Posted by on 21 July 2015 in Campanii&Advertoriale, De zi cu zi | 4 comments

Salutare!

Săptămâna trecută am spus că dau doi mouși de la Canyon la concurs dacă-mi dați câteva sfaturi, în caz că vreau să mă orientez spre gaming pentru Vlog-ul de Marți.

După cele peste 120 de sfaturi de la voi, am luat o decizie: deocamdată stau cuminte și continui să fac vlogurile cu care v-am obișnuit, las gaming-ul deoparte, pare tare dificil, ai nevoie de investiție serioasă și pasiune, pe care, sincer, nu cred c-o am (mă joc puțin și sunt cam praf la asta).

Până să ajungem la anunțarea câștigătorilor, listez 10 sfaturi pentru gameri, ce anume ai nevoie ca să fii GAMER:

– timp liber – am și nu prea – în timpul liber îmi place să fiu pe afară, în natură, în ape de munte, pe pietroaie sau la grătare, nu tot în casă, în casă, în casă.

– calmul, spiritul ludic și perseverența – calmul nu mă definește, mă aprind repede (mă sting la fel de repede, dar ies scântei mari și uneori au loc erupții de vulcan). Îmi place să mă joc, în general, dar prefer un treasure hunt în natură sau găsește cel mai bun restaurant din oraș decât un joc pe PC

– fair-play – este. Nu-mi place să pierd, ce-i drept, dar am bun simț, sunt educată și am conștiință, deci nu pot face mișmașuri că nu mai dorm noaptea. Dar mai folosesc cheat-uri la SIMS, se pune ca lipsă de fair-play? Cum spunea un comentator – Be Kind and Have Fun.

– un sistem bun – procesor i5 sau mai puternic, o placă video țeapănă (cel puțin 1giga, cică), o placă de bază bună și minim 8 giga pe ram. Am scris asta și m-am simțit la lecția aia cu logaritmi, adică nu s-a prins nimic de mine.

– un mouse-pad cât Câmpia Libertății

– un monitor cu rezoluție mare – și cu protecție, pentru că port ochelari și am probleme de vedere

– un scaun bun (și așa am probleme cu spatele)

– mâncare (chipsuri, apă, sucuri) – pare un asediu, nu pregătirea de joc :)

– accent de moldoveancă

– un microfon bun, ca să se audă accentul de moldoveancă mai bine și să râdă fanii mai mult

Gabriel Balint, Marian Păduraru, Dani Boboescu, Tudor Zeicu, Monica Gabriela, Gotanyy, Emil Călinescu, Florentin, Ramona și Norbert – nu mă pot decide între cei zece, deci las random.org să aleagă două numere de la 1 la 10.

5 și 7 sunt numerele generate – deci Monica Gabriela și Emil Călinescu sunt câștigătorii mei. Felicitări, guys, aștept pe annemariechelariu@yahoo.com adresa de livrare și numerele voastre de telefon. Nu uitați că trebuie să faceți un review al produsului, după ce îl primiți, cu tag către pagina de Facebook a Canyon Romania.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Tudor Zeicu

  Acum toti sunt gen
  “Da, mama! Sunt beata,
  Pentru ca altfel nu il pot uita”
  =))

 2. Norbert

  Ei este bine ca am fost printre cei 10 :D, oricum felicitari castigatorilor sa-l foloseasca sanatosi. Iar pentru tine Anne te asteptam in lumea gaming-ului si sper sa te simti bine si asteptam cat mai multe gameplay-uri pe canalul de youtube. O zi faina tuturor.

 3. Emil Calinescu

  Imi place mult metoda asta. Imbina ambele modalitati: alegi tu cele mai bune comentarii (5, 10, cate or fi), iar dintre cei mai buni, pentru ca nu-i poti departaja, faci tragere. Te incurajez sa o aplici si la alte concursuri :)

  Mersi pentru premiu. Cand va ajunge la mine promit ca primul click sa-l fac pe un video de-al tau :)

  (comentariul il dadusem initial acum 2 zile, dar nu aparuse; pare rau pentru asta)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie