Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

“Si vin la mine ca la spovedanie!”

Posted by on 8 May 2012 in De zi cu zi | 12 comments

“Si vin la mine ca la spovedanie!”

Le ştiţi pe fetele alea care-s prietene cu toată lumea? Care au stofă de confident şi vin şiruri, şiruri de gagicuţe să se destăinuie la ele, de parcă-s în pelerinaj?

E genul ăla de fată cu lipici la toate fetele, şi la cele mai slabe de înger, dar şi la alea războinice (că şi femeile sunt oameni, mă!), care te pupă şi te îngrijeşte şi pe care poţi s-o suni la orice oră şi ţi se pare cea mai mişto.

Ei bine, pe fetele astea dulci ca savarinele care-s magnet pentru semenele lor eu nu le suport! Pentru că una din asta n-o să poată fi niciodată doar a mea. Şi eu îs super egoistă cu prietenii mei, adică nu-mi place să-i împart. “O arzi exclusivist, Anne”. Da, mă, cam aşa. Măcar îs loială cu ai mei. Sau ale mele, în fine.

Dar mor de ciudă când, prin puterea magică cu care au fost înzestrate confidentele astea cu lipici mă fac să mă destăinui şi eu, la rându-mi. Şi pac, se creează o legătură frumoasă şi-mi imaginez că gata!, e a mea!, şi dacă întorc capul deja e alta la rând şi râd împreună şi se ating pe braţ, aşa cum fac femeile.

Devin orgolioasă şi-mi vine s-o iau deoparte şi să-i zic: Scuză-mă, dar ce naiba crezi că faci?

Voi aveţi fete din astea în jur? Pe care le-aţi vrea doar pentru voi, dar nu-i chip?

12 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Carmen

  Atâta de simpatică ai fost! :)) Hai să vezi și o altă perspectivă: http://www.carmenrusu.ro/2012/04/19/oamenii-bandaj/. Pupici, copilă draga!

 2. Elena Paslaru

  Da, foarte misto :) M-am amuzat, dar mi-am dat seama ca asa este.

  Si eu sunt extrem de egoista cu prieteniile, si pentru ca mi-am cam luat-o nu ma mai astept de la nicio prietena sa fie doar a mea :)) desi am vreo cateva la care tin in mod constant :D

  • anne

   Una e să fiţi vreo trei, patru prietene între voi, alta e să ieşi cu prietena ta cea mai bună şi ea să se angajeze în tot felul de dulcegării cu aproape necunoscute sau cu gagici pe care le-a văzut o dată sau de două ori în viaţă.
   Prioritizează, femeie! :)

 3. loredana

  :)) eu am o amica exact la fel. e prietena cu toata lumea. dar, in final, tot singura este, din pacate:(

  Nici mie nu-mi plac genul asta de fete. insa, sunt unele inzestrate cu harul ala – de a te face sa te simti mai bine, si fara sa vrei, cazi in “capcana” lor.

 4. aNCA

  fata, ai probleme.

 5. Irina

  Eu am avut o asemenea prietena in liceu. Ce ma enerva in plus era ca spunea si altora lucruri (care mi se pareau importante si credeam ca necesita mai multa incredere) pe care as fi crezut ca ar putea doar mie sa mi le spuna. Pai cu ce sunt eu mai speciala decat altii daca tu spui tuturor ce-mi spui mie? Cum iti sunt eu cea mai buna prietena? Ce-mi dai mie in plus fata de ce le dai celorlalti?

  Nu credeam ca poti fi geloasa pe o fata ca nu e numai a ta :)). Stiu ce simti! Bravo c-ai luat atitudine :). Si eu am luat ;)

 6. Raluca

  Și eu sunt cam ca tine. numai ca nu prea poți deține o persoană.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie