Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

SIMS4 pe vlog

Posted by on 28 August 2014 in De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 0 comments

SIMS4 pe vlog

Știți ce m-am gândit? M-am gândit prima oară să vă salut, că nu se începe așa, că țăranul, o postare pe blog. Deci: Salut! Ce mai faceți? Bine? Aha, aha, bun, haideți că mai bine încep eu să vă zic ce mă doare :)

Am fost o vreme bună dependentă de SIMS. Jucam SIMS1, apoi SIMS2, Sims City, upgrade-uri de genul SIMS House Party și alte cele. Prin anul doi de facultate am terminat sesiunea o dată cu Gabriela, colega mea de la stomatologie, am ajuns acasă, ne-am pornit SIMS-urile pe laptopuri, ne-am făcut provizii cu suc și chipsuri și nu ne-am lăsat până nu i-am căsătorit pe fraieri (era scopul nostru în joc, deh). Am stat până la patru dimineața. Hei, aveam examenele luate, ok?

De când m-am mutat la colegul de apartament am încercat și alte jocuri, dar tot la SIMS mi-e gândul. Fifa mi se pare super complicat, iar la GTA or mă saltă poliția, or bag mașina-n gard.

Comentariile sunt savuroase, ziceți și voi de nu!

Mă gândesc serios să mă apuc să fac pe Vlog-ul de Marți și niște sesiuni de gaming. Cu SIMS, normal, mai ales că am înțeles că apare și SIMS4 în curând. M-au mai întrebat și fanii vlog-ului dacă nu mă joc, îmi și place un anume gen de jocuri (am terminat Harry Potter-ul!), mă mai jucam Rainman și Tonic Trouble, eternul Hercule și ceva cu o fată care explorează un oraș… în fine, opțiuni ar fi.

Nu știu ce brand-uri sau importatori de jocuri de la noi ar fi interesați de-un barter. Apreciez ce face Selly pe canalul lui de gaming, sper să și monetizeze cu timpul, că e loc în nișă. Îmi place ce fac și Alfie cu Zoella, cu SIMS-ul lor comun (au început cu SIMS3 la 1 noiembrie 2013):

Mi-ar plăcea, din moment ce colegul are playstation, să încerc o serie de SIMS4 pe Playstation, și am văzut că și voi ați fi interesați de joc, de când am postat pe Facebook.

Deci, vreun creator de jocuri, distribuitor, brand, importator dispus să facă un barter cu Vlog-ul de Marți pe SIMS și apoi chestii SIMS related sau jocuri mai de gagici?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie