Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Șuetă de salon.

Posted by on 11 May 2011 in De zi cu zi | 0 comments

De salon de cosmetică. Beauty parlour. Zi-i cum vrei.

N-am fost niciodată o fată de salon. De salon dintr-ăsta de care vorbim. Dar fată, ascultă la mine: vine o zi când o vizită la cosmeticiana TA (da, aici e mult de povestit, despre construitul relației cu tanti care te pensează, epilează, masează, curăță, lustruiește) echivalează cu o ședință la terapeut. Psiho-terapeut.

Te întinzi pe patul ăla, închizi ochii și nu mai auzi decât respirația Cristinei și firele de sprâncene smulse. Și apoi te masează cu niște chestii bine-mirositoare și te întreabă: Și, ce-ai mai făcut?

Și cu ochii închiși, cu ideea că o să ieși de-acolo strașnică și răchitoare, începi să-ți verși oful. Și-i bine! Mai că i-ai lăsa bacșiș pentru asta. Și îți povestește și ea la rândul ei. De viață, de familie, de soț, de copil, de clienta dinainte, de ailaltă moldoveancă, de aia care apare la televizor, de ăla care vine o dată la două săptămâni, etc.

Așa că, din când în când, nu numai când știi că tre să-ți pice vreo partidă, mai mergi la salon. For the sake of the therapy :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie