Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Sunt defect/ă

Posted by on 31 May 2013 in De zi cu zi | 5 comments

Sunt defect/ă

Adică sunt special/ă a naibii, vreau atenție și nu-mi asum responsabilitatea pentru momentul în care n-o să mai fiu femeia/bărbatul de care te-ai îndrăgostit și-am s-o pun în cârca ta: Bă, nu ți-am zis eu de la început că sunt defectă? Că n-ar trebui să te încurci cu mine? C-o să te fac să suferi? Na!

Sau când o să mi se ia de tine că ai lăsat de 1000 de ori capacul ridicat la WC sau iar te-ai ras pe picioare cu lama mea de bărbierit o să pot să zic: Sunt stricat/ă pe dinăuntru, cum ți-am mărturisit și la începutul relației noastre, și mi-e frică să nu îți fac rău, așa că te părăsesc, spre binele tău.

Când o să mă enervez și-o să-ți trântesc niște replici de-o să rămâi șablon o să mă scot ușor: Eu ți-am zis să nu te-ncurci cu mine!

Știu că o să ți se pară sexy, o să fiu o provocare, o redută, o ce vrei tu, dac-o bag p-aia: Ia, șșș, *sniff* *sniff*, a ce miroase? A probleme! Exact. I am trouble!

Și o să-mi pot face de cap și-am să mă joc cu sufletul tău like a motherfucker pentru că, nu-i așa, ți-am zis de la început că-s defect, c-o să îți fie greu, că una, că alta.

Haida, hai, adună-te, cerșetor mic de atenție ce ești :)

love

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Alex

  Amin sister! :))

  Spoken like a true warrior !

 2. Florinel

  Şi, mai în serios… care e reţeta pentru indivizii ăştia?

 3. Parfumuri Originale

  Asta se numeste pur si simplu sictir. Cand efectiv nu mai ai argument sau chef de argumente, bagi asta… Merge perfect, practic, pentru ca te invinuiesti singur si asta genereaza o senzatie ciudata pentru celalalt… :D

 4. Andreea D.

  E scuza perfectă ca să fii “nesimţită” cu el! Cred că şi lui îi place o bună bucată de timp statutul de căţeluş :D

 5. Dana Lalici

  Rad eu rad, dar umbla d-astia in libertate de nu-ti vine sa crezi. De fapt, iti vine, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti.
  Toti suntem defecti, dar pe unii ii repari cu ceva piese de schimb, pe altii nu-i repara nimic si atunci, mai bine schimbi produsul. Da’ fix asta a vrut si el, fireste…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie