Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Nu-ţi supăra haterii

Posted by on 4 March 2013 in De zi cu zi | 3 comments

Nu-ţi supăra haterii

Dacă te fâţâi pe Internet şi nu ai o geacă haterproof o să vină ziua în care cineva o să-ți arunce în moacă o răutate gratuită, un cuvânt mai greu, o să se ia de felul în care arăți, în care vorbești, scrii sau de oamenii cu care îți petreci timpul.

Unii or să sape mult după orice fel de informație care ar putea să te afecteze. Și dacă cedezi te poți gândi la tine ca la “rănitul din acvariul cu rechini”. E Internet, mă! Nu e fântâna cunoașterii, e liber, e aproape moca, e public, e plin de oameni agresivi și fără slujbe care se hrănesc cu nefericirea altora.

Bun, dar una e să cedezi și alta e să le faci în ciudă haterilor, stârnindu-i și mai mult. Oamenii ăia deja te urăsc cu un motiv (mai mare sau mai insignifiant, poate ți-ai căutat-o, poate nu le place moaca ta, poate sunt invidioși pe jobul pe care îl ai, pe casa în care locuiești, pe mașina pe care o conduci), ce-ar fi să nu le mai alimentezi ura? Sunt atâtea specimene care umblă liber că nici nu știi când i se pune vreunuia pata pe tine și știe dintr-un checkin unde stai și te așteaptă să-ți spună părerea lui sinceră despre ce faci tu pe Internetul ăsta la fel de liber.

Sunt unii pe care îi mâncă-n dos ca pe maimuțe și le dau apă la moară haterilor: or pun întruna poze cu locuri mișto prin care se plimbă, or stau lângă piscină și zâmbesc arogant, or se filmează prin mașinile de lux pe care le conduc și îi întărâtă pe ceilalți cu mesaje precum: Asta e pentru toți haterii mei! I love my haters! For all the haters out there! Haters gonna hate.

Bine, bine, știm și noi că haters gonna hate, dar hai să nu ajungem la haters gonna beat your arrogant ass.

Mai umil, că-i mai drăguț.

Și un clip pentru ăștia la început, ca mine, despre cum să nu te afecteze răhățelul de pe YouTube.

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. dojo

  Orice om care se expune va avea parte de feedback pozitiv si negativ. ORICE ai face, sunt oameni care te apreciaza si unii care nu dau 2 lei pe tine.

  Nu mi se pare normal sa imi schimb modul de viata sau continutul de pe blog (daca in domeniul asta ramanem cu discutia), doar pentru ca xulescu are o problema ca eu m-am plimbat mai mult decat el. Sau ca am caine si el nu are. Sau ca am ochelari.

  In general si ‘hatereala’ asta se rezuma la a da din gura aiurea (in general nu pe situl tau, ca nu au curaj sau stiu ca vor zbura in trash). Asta pana la urma nu e o chestie atat de maligna. Oameni care sa te atace personal nu prea sunt. Daca sunt, ori sunt dezaxati total, deci, daca nu se iau de gatul tau, se vor lua de altii, ori i-ai calcat prea nasol pe bombeu. Atat timp cat stai departe de mizeriile din domeniul tau si incerci sa pastrezi distanta, cand se mai agita spiritele, nu prea vad ce motive ai avea de spaima.

  In rest … eu merg in viata pe ideea ‘fii tu insuti’. Daca stateam sa ma ghidez dupa ce spun altii ca ar trebui sa fac in viata sau sa spun, probabil ca nu realizam nici 10% din ce am realizat pana acum. Si nu am realizat prea multe, daca ma intrebi asa sincer, pentru ca incerc in fiecare an sa fac mai mult.

  • anne

   Sunt de acord cu tine, e inutil să îți schimbi stilul, dar dacă poți să nu pui gaz pe foc, să “flaunt it”, cum zice americanul, poate măcar scapi de câteva reacții mai agresive.
   Așa m-am gândit eu privindu-i pe unii care îmi aruncă în față exact lucrurile pentru care îi invidiez.

 2. Yamasha

  si daca sunt hateri ce? nu-i bagam in seama si aia e!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie