Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

TamTam Fest

Posted by on 28 November 2011 in De zi cu zi | 3 comments

Sau club-hopping prin Bucureşti. Iniţiativă Metropotam pe care am salutat-o cu veselie, cu toate că mă aşteptam ca organizarea să aibă câteva metehne, ceea ce s-a şi întâmplat. Nu mă înţelegeţi greşit, ştiu că-i dificil să se respecte programul întotdeauna, iar pentru o primă ediţie n-au fost chiar multe defecte.

Prima oprire pentru noi (am fost cu Tudor şi Papen) a fost la Clubul Ţăranului pentru a-i asculta pe Cuantune şi Silent Strike. Cuantune sună extraordinar şi fac muzică de calitate, îmi place groove-ul lor şi au nişte instrumentale demenţiale. Intervenţiile rap peste vocea jazz soft se împletesc cum trebuie, contrabasul e jucăuş, le prevăd proiecte faine în viitor. Give them a try! Promit eu că n-are ce să nu vă placă.

Pe Silent Strike nu l-am mai ascultat live de la lansarea din Fabrica din 2009. Mi-a zguduit organele interne, a băgat o vioară asezonată cu dubstep şi m-a băgat în filmul care trebuie.

De la 23:30 la 00:30 am aşteptat autobuzul ce urma să ne ducă în următorul club. N-a venit. Deloc, da. Noroc cu lămpile alea de gaz de pe terasă care m-au împiedicat să intru în şoc termic (am prins o noapte friguroasă rău!). Ne-am împrietenit în schimb cu Lucian, am vorbit despre muzică, am cântat Layla şi No Woman, No Cry cât stăteam şi aşteptam taxiul. Eu cu Tudor şi Papen voiam la Fabrica, la CTC (bine, nu ştiu cât voiau şi ei, dar eu sigur asta aşteptam). Pe drum ne-a zis Papen c-a fost coleg de grupă cu Doctoru` şi eu i-am făcut capul calendar cu aprecierea pe care-o am pentru băieţii ăştia trei: DOC, Deliric şi Dobrescu.

Când am ajuns noi era DJ Grigo la butoane. Trebuie să fac rost de playlist-ul ăla! Bi-ju-te-ri-e! CTC trebuia să intre la 01:15, dar Vexx se pare c-a avut chef să ne poarte-n lumea lui (a fost chiar OK până când… n-a mai fost OK. Căzusem toţi, ni se făcuse somn, era un fum ce mă făcea să plâng şi să tuşesc, căscam deja, Vexxu nu mai nimerea beat-urile, toţi aşteptam Controlu Tehnic). Care şi-a făcut apariţia la 03:00 şi-a ridicat într-o fracţiune de secundă sala. Clubul. Fabrica. Câtă energie, ce chef de cântat, chef de caterincă, s-a văzut. Beaturi de la Dre şi Jay-Z, dacă nu mă înşel, pe care au cântat piese de-ale lor, surpriză din 90 şi din 2005, piese faine de pe ITP şi de pe Scăpat de sub Control şi de pe Lucrare de Control. Magic! Grav! Fin! Cu bonus: moment de shameless self-promotion de la Deliric :) Are concurs pe site, mă! Premii multe, porceală, alea, ştiţi voi.


Am plecat la patru dimineaţa fericiţi. Oare pe unde-au umblat ceilalţi participanţi la Tam Tam?

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. elena

  mai, eu am mers cu microbuzul, desi a plecat intr-adevar mai tarziu cu vreo 10-15 minute. l-am luat de la mtr. in rest, foarte aglomerat in control, si in fabrica. n-am ajuns la elephant, ca voiam sa vad ROA, dar am preferat sa merg la CTC. dupa aia am descoperit ca au inceput oricum mai tarziu si puteam sa-i prind si daca mergeam la ROA :))

 2. Rosioara Stefan

  Haide ma cum dupa ce ai stat aproape o ora facand frigul, tot pupi festivalul in fund? putina decenta, ori nu scrii nimic, ori scrii ce si cum s-a intamplat.

  • anne

   Stefan, nu am pupat in fund festivalul, am spus ca a avut defecte, iar singurul defect ce tine de organizatori a fost transportul, despre care am scris. Faptul ca s-a lungit Vexx n-a tinut de Metropotam si am scris si despre asta.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Campaniile saptamanii 21-27 noiembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] prin cinci localuri din Bucuresti in care au avut loc concerte. Au scris despre asta Elena Ciric, Anne Marie…
 2. Ce-mi mai place distracția cu de toate! | Papen - [...] a mai scris despre Tamtam Fest și Anne Marie PS2 : KorinaMS, mare [...]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie