Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Tăt ca o divă

Posted by on 20 November 2012 in De zi cu zi | 9 comments

Tăt ca o divă

Şi Anne-Marie, această Blake Lively a României, îmbrăcatu-s-a cu trei rochii de divă şi lăsatu-s-a pozată mai ceva ca Kim Kardashian atunci când îl pupă pe Cănaie.

Nu credeţi, da, da, uite, s-o ajuns moldoveanca, o îmbracă alţii (apropo, rochiile purtate de mine fac parte din colecţia specială Avon Luxe for Nissa – parteneriat creat între Avon şi Nissa cu ocazia lansării LUXE). Din această colecţie fac parte cinci rochii de divă, care pot fi găsit în magazinele Nissa din Bucureşti şi ţară. Pentru vizualizarea rochiilor şi a întregii colecţii de toamnă-iarnă 12-13: http://www.nissa.ro/html/ro/#catalog/ti2012

Aşa, revenind: s-o ajuns la Bucureşti, fudula! Auzi, ambasador de brand! Păi cine o mai pomenit moldoveancă ambasador? Ăştia-s nebuni?! Unde o s-o mai vedem data viitoare? Te pomeni că în curând nu mai scăpăm de ea nici la televizor, că la PRO TV  o apărut deja. Pfai, ce fiinţă, că doar moldoveanul nu-i destul dacă nu-i fudul!

Să trec la partea serioasă, ni:

AVON tocmai a lansat prima gamă de machiaj de lux, a cărei imagine este Loredana Groza.

Luxe este o colecţie pentru care noi, nebunele care dăm sute de euro pe creme şi câte cinşpe lucuri de buze, plătim olecuţ mai mult, dar avem parte de calitate. Pentru gama asta s-au ales ingrediente rare, prețioase, introduse în formule bogate, care respectă pielea: diamante negre, safire albe, mătase, orhidee, într-o colecţie de 7 produse: mascara, fard de pleoape, contur de ochi, ruj, luciu de buze, fond de ten şi pudră compactă.

Şi amu să vă zic de şedinţa ceea foto: mai întâi am pus ochii pe o rochie. Am luat-o în braţe, am poreclit-o Iubita şi n-am scăpat-o din ochi cât m-or machiat, că poate mi-o lua altă fată înainte. Apoi am ochit încă  rochie, tot aurie, numai că era cu două numere mai mici, aşa că aţi putea zice că am devenit amazoană or ceva. Sau bine, că-s grasă, ok, ok. Apoi, după ce madame Tocilă o găsit o rochie verde mai vintage, am luat la control varianta pe auriu.

Şi mi-am schimbat freza de trei ori, că na, era divă şi puteam să îmi permit să fac nazuri. Prima oară aveam două bucle ca Mozart înainte de concert şi personalitatea mea gangsta se făcuse mică şi se ascunsese în… na, se ascunsese.

Şi apoi am luat rochiile şi le-am făcut de râs, na, că nu ai cum să-i zici unei foste băieţoase să stea cuminte şi să se comporte ca o domnişoară de pension, mai ales când playlistul avea mult hip-hop şi 50 Cent. Aşa că din rochia de divă glamour am făcut rochie de moldoveancă olecuţ cu tupeu, aşe cum mi sî cade şî cum v-aţi obişnuit şî dumniavoastră.

 La pantofi am avut olecuţ de probleme, iară, că erau cât cataligele celea de mi le făcusem singură la zece ani, doar că pe alea n-am mai mers de-atunci. Noroc că n-o trebuit să părăsesc încăperea şi m-am ţânut ţapănă ca o căprioară împăiată.

Na, sper că vi-s simpatică or ceva. Că asta am încercat :)

9 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Cristina

  Foarte “feşăn” esti, felicitari pt moment

 2. Claudia

  Rochia aia verde, such a big mistake for me :))

  Am ramas datoare cu o tapatura la urechea ta :D

 3. Claus

  Este! Frumoasa! Sotia mea e citittoare fidela a ta, ma bucur ca in sfarsit te-am gasit :D Acum stiu de unde se inspira, de multe ori cand ne certam si imi spune ce isi doreste :P Merci!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie