Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Te trimit să petreci o săptămână cu Marilyn!

Posted by on 16 February 2012 in De zi cu zi | 8 comments

Te trimit să petreci o săptămână cu Marilyn!

Later edit: Mi-a plăcut foarte mult comentariul Andreei “Cea mai frumoasa femeie e cea care stie ce vrea, care stie cum sa obtina ce vrea, care stie cand sa renunte” şi îi ofer o invitaţie dublă la film, oricând weekendul acesta. O rog să-mi dea pe mail-ul de la Contact numele complet şi-i mai dau detalii :) Enjoy!

Le mulţumesc şi Andreei Sofrone şi lui Şerban pentru comentarii, cât şi lui Alex şi Iulian pentru cuvintele frumoase din privat

Am o invitaţie dublă la această fermecătoare peliculă! Premiera My week with Marilyn are loc mâine, pe 17 februarie şi e cu Golden Globe şi nominalizare la Oscar în spate.

Nu mi-a venit să cred când am văzut manuscrisul “O săptămână cu Marilyn” publicat. Colin a petrecut într-adevăr o săptămână intensă, erotică şi tensionată alături de cea mai faimoasă femeie din lume, chiar atunci când se afla pe culmile succesului. Nu mi-a venit să cred cât sunt de norocos când am primit drepturile de ecranizare. Alţii încercau de ani de zile. În ultimul an întâlnisem cel puţin trei regizori foarte bine văzuţi care mi-au spus că şi-au dorit dintotdeauna să ecranizeze această poveste. Aşadar mă simt foarte norocos”.

Spune-mi ce înseamnă o femeie frumoasă pentru tine şi invitaţia de două persoane poate să fie a ta.

Anunţ câştigătorul mâine dimineaţă. Ne vedem la film!


8 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Șerban

  Deșteaptă, sensibilă, cu simțul umorului. Nu contează de unde vine, dar ar fi bine să știe încotro vrea să se îndrepte. Să gândească liber.

 2. Andreea S

  O femeie frumoasa este cea care reuseste sa te inspire. Sa iti provoace o reactie, sa iasa din banal si sa aiba ceva care sa te faca sa o remarci. Fie ca e vorba de privirea ei, de parul ei stralucitor sau de felul in care gandeste si isi exprima convingerile.

 3. Andreea

  Cea mai frumoasa femeie e cea care stie ce vrea, care stie cum sa obtina ce vrea, care stie cand sa renunte, care stie cand e bine sa vorbeasca si cand e bine sa taca, care intelege ca ceea ce aude e doar in proportie de 50% adevarat, care stie ca doar comportamentul si atitudinea o pun o valoare, nu doar decolteul, care stie ca more is less si care stie sa isi aleaga accesoriile potrivite, pentru a atrage atentia la cele mai mici si mai frumoase detalii.

 4. Calina

  L-am vazut luni. A fost foarte frumos si in ciuda prejudecatilor mele ca Michelle Williams nu are ce cauta in filmul asta m-am inselat. Have fun!

  • anne

   Sărumâna! Da, şi eu îs sceptică în privinţa ei, dar la cât de aclamată a fost nu văd what can go wrong.
   Weekend frumos, Călina!

 5. Yoyo

  O femeie este frumoasa atunci cand iubeste.Azi sunt frumoasa!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Zi frumoasa | Breathe Me In - [...] mult fara sa vreau. L-am si castigat – 2 bilete la “My Week With Marilyn” de la Anne-Marie. Chiar…
 2. Campaniile saptamanii 13-19 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] pentru cititori. Daca va tenteaza, intrati la Raluca Popa, Auras Mihai Geambasu, Ruxandra Predescu, Anne-Marie Chelariu, Claudia Tocila, Cristian…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie