Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Teleshopping în România

Posted by on 6 November 2013 in De zi cu zi | 3 comments

Teleshopping în România

Mă uitam zilele trecute pe Paprika TV la o emisiune dublată foarte dubios: E plin de muște aici! Așa e, suntem înconjurați de alimente! Cum să ne protejăm? Dând din mâini!

Și dacă asta nu a fost suficient de deranjant, au intrat și reclamele! Pram-pam-pam! Și aici au început să-mi joace sprâncenele a WTF?!

Adevărul e că se cumpără tot felul de porcării pe la noi. Am impresia că tot ce au alții de aruncat, dar parcă nu-i lasă inima, ajunge la noi. Cum? Prin teleshopping!

Să începem cu sutienul Slim and Fit Aire Bra, care îți oferă, NORMAL, o siluetă de invidiat. N-am înțeles eu care-i legătura între țâțe și siluetă, dar nu e mare tragedie. Se poziționează, CLAR, ca fiind o șansă incredibilă pentru tine! (și țâțele tale, aș adăuga eu). Soțul tău va fi uimit!

Să ascultăm experiența primei domnișoare care a încercat Aire Bra: “Cu bustiera Slim&Lift sunt și sexy, și cuminte, și confortabilă și lejeră. Am ziua și bra-ul” #tacitu #pleacădeaici #nutecred #număînnebuni

Bun, acum că ți-ai văzut de țâțe, e musai să te ocupi un pic și de moacă. Aici vine salvatoarea cremă cu… extract de melc! God damn it, apare și primul rezultat în Google, dacă scrii cremă cu

Prietenii au început să o întrebe pe Lorena: “măi, parcă ești mai luminoasă, parcă ești mai sigură pe tine”. Apăi dacă i-o mărs melcu` pe moacă! Și poate că nu am eu dezvoltat simțul întrebării, dar nu văd unde-i interogația aici. În fine.

Ca să își justifice eficiența, oamenii de la teleshopping au băgat argumentul suprem: cică pielea umană conține substanțe similare cochiliei melcului. Băi, yuck!

De la Ioana aflăm că melcul face niște PAȘI (melcul pășește, mă!111) micimicimici și CALCĂ efectiv ridurile.

Buuun, acum că avem sâni mișto și moaca e călcată, trecem mai departe: express cooker e indispensabil. Roxana spune despre aparatul asta de gătit sub presiune că o s-o țină o viață. Băi, acuma nu ți se pare dubios că un aparat o să traiasca mai mult decât tine? Eu m-as simți aiurea să intru în bucătărie și să văd nemernicul ăla triumfător care parcă îmi zice Bă, eu o să fiu aici și când tu n-o să mai ai dinți în gură.

 Mai există și posibilitatea ca eu să nu înțeleg target-ul și industria, așa că revin la YouTube-urile mele.

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Joey Heroină

    Eu încă mă mir de faptul că românii cumpără în prostie prin intermediul teleshopping-ului, dar când vine vorba de magazinele online statisticile sunt groaznice. 87% din internauți intră pe magazine, dar abia vreo 10% finalizează comenzile. Parcă sunt hipnotizați de oamenii ăia plătiți să zică chestii faine despre produse, iar în online nu îi aburește nimeni.

  2. Bidrom

    :))) Daca au pe cine aburi, de ce nu? Si cel mai tare totul GRATUIT numa te costa transportul mai mult decat produsul propriu-zis

  3. Andrei

    Cand nu ai imaginati,e vrei sa te distrezi putin te uiti la teleshoping, eu singr am vazut cateva pamfleturi destul de bune si reusite, eu am ramas socat cand am vazut faza cu aparatul de alunga gandaci pe baza undelor, impulsurilor, deci asta cu crema o reclama inofensiva…

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nu te cumpără? Sperie-i! | The Anne-Marie - […] ieri am scris despre teleshopping, azi rămânem tot la… […]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie