Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Test de relație

Posted by on 17 October 2016 in De zi cu zi | 0 comments

Test de relație

E Luni, se aude o bormașină așa cum se aud drujbele în Bucovina, în surdină, dar suficient cât să te facă conștient de ele. Vreme închisă, idei puține, energie așișderea.

Caut inspirație pentru Vlog-ul de Marți. Am scris un text, dar mai trebuie lucrat. Mai am de citit și de concluzionat. Mai am de șlefuit idei din el. E printre puținele dăți când îmi și scriu ideile, semn că-i un RANT pe un subiect de interes major. Dar pentru a-l filma îmi trebuie energie, așa că las pe mâine dimineață, în speranța că un somn bun îmi mai alungă din gânduri.

Dau de-un test de relație și decid să mi-l fac și eu, în direct, acum, pe blog. Cele 5 DE CE-uri, onorată audiență.

last-first-kiss

  1. DE CE e important pentru mine să fiu într-o relație?

Pentru că sunt dependentă de afecțiunea unui partener, îmi doresc să împărtășesc cuiva tot ce simt și ce gândesc și să comunic cu omul respectiv, până ajungem împreună la concluzii utile în evoluția noastră umană individuală.

       2. DE CE ești dependentă de afecțiune?

Pentru că nu îmi place să trăiesc de una singură și pentru că am un trecut emoțional care mi-a dezvoltat niște frici.

       3. DE CE nu îți place să trăiești singură?

Pentru că am încercat să fac asta pentru un an și jumătate și nu mi-a plăcut și pentru că mi-e frică de singurătatea la bătrânețe.

      4. DE CE e important să evoluezi alături de cineva?

Pentru că omul care te iubește și căruia i te dedici (cu viceversa valabilă) poate fi o oglindă pentru tine, dar te poate și ajuta să depășești ce te trage înapoi.

      5. DE CE nu poți evolua de unul singur?

Poți, dar e mult mai frumos să îți amintești, pe final de viață, că ți-a fost cineva alături în proces, cineva în care te vedeai, cu bune și cu mai puțin bune, și în care găseai răspunsuri la întrebări legate de tine.

Ne vedem mâine, pe video :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie