Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Topul meu de la Golden Globes

Posted by on 13 January 2014 in De zi cu zi | 4 comments

Topul meu de la Golden Globes

Am urmărit aseară Red Carpet Live, pe E!Entertainment. E prima oară când îmi propun să stau și să văd ceremonia asta as it happens, nu la două săptămâni, pe bucăți. Și ce fac oamenii ăia de la E! mi se pare colosal. De la cum e filmat totul, live-ul aproape impecabil, social media coverage și glam cam, mani cam și ce vă mai trece prin cap, că erau în stare să ne arate și ce lenjerie intimă au vedetele pe ele! Bravo, bravo (pentru desfășurarea de forțe, zic, nu pentru lenjeria intimă). S-au mișcat oamenii online de nici n-aveai nevoie de TV.

Să vorbim despre… ro-chi-țeee!

1. Lupita Nyong`o din 12 Years a Slave poartă o rochie superbă, Ralph Lauren, iar contrastul roșu-negru e wow! Loved it. N-o prea flateaza fotografia asta, dar radia pe covorul roșu.

golden globes

2. Sofia Vergara (Modern Family), rochie Zac Posen. Repetați după mine: are 41 de ani. 41 de ani!

sofia vergara

3. Margot Robbie în Gucci (dreapta, prima fotografie). Pe mine m-a cucerit cu pielea aia, nu știu cu ce naiba se unge sau unde se bronzeză, dar e satin! Superbă osatură, superbă creatură, soft as a soft puppy.

Bonus:

4. Lena Dunham (GIRLS), rochie Zac Posen. Curajoasă, simpatică, amuzantă și plină de încredere, cu toate că lumea poate s-o catalogheze drept prea plinuță pentru rochia aia. Iar ca să alegi galben înseamnă că n-ai nicio problemă să atragi atenția.

Lena Dunham

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. criserb

    Eu ti-am mai zis, dar vad ca nu te lasi, ultima este urata cu spume. Rochia este ok, dar impreuna cu personajul nu prea merge…

  2. americanu

    kate beckinsale ce zici ? deci femeia aia uita sa mai imbatraneasca….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie