Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

My Toshiba

Posted by on 19 June 2014 in De zi cu zi | 4 comments

My Toshiba

Bună, numele meu e Anne-Marie, fata care zice mereu că Vlog-ul de Marți o să țină trei minute și minte cu nerușinare, dar și moldoveanca care a testat anul ăsta patru laptop-uri. Două pe banii ei (poate știți povestea mea cu PC Garage și Lenovo-ul care s-a defectat după o lună și cea cu eMag și Dell-ul care a venit defect), unul gratuit de la Toshiba, iar cu al patrulea (tot de la Toshiba am și rămas, adică l-am cumpărat, după testare).

Acum tastez și editez de pe un Toshiba Satellite P855-10Q, după ce am avut în teste un Satellite 3D. Aveam nevoie de un laptop cu procesor bun, pentru editare video basic, cu ceva spațiu pe disc, cu o interfață grafică performantă, care să nu-mi solicite prea mult miopia și mi-ar fi plăcut un sunet cât mai clar în boxe. Sunt total pe lângă tehnologie, știam că vreau un laptop mai ușor de transportat decât precedentele, un i7 cu minim 8 giga de ram și cu sistem de operare inclus, să nu piratăm porcărele.

Pentru că a fost o investiție pe care trebuia s-o fac și pentru că am avut două experiențe neplăcute la interval scurt de timp de la începutul anului, Toshiba România a venit la țanc cu propunerea de a-mi oferi un model la test. Nu am avut multe laptop-uri și clar nimic performant până acum, dar pot să zic că Satellite-ul din dotare se mulează pe nevoile mele și l-am mai recomandat și altor persoane care cereau dotări comune cu ale mele.

Îmi place că se aude brici în boxe (difuzoarele sunt Harman Kardon), că are un design plăcut (metalizat) și e ușurel (2kg, având în vedere că am avut mereu laptop-uri ce cântăreau cât niște nou născuți). La randarea clipurilor aștept considerabil mai puțin decât cu celelalte modele, și se mișcă fără hâc-uri și când editez pe mai mult de patru canale (lucrez în Sony Vegas Pro HD 11). Ecranul e luminos și suficient de mare pentru ochii mei chioruți (15.6 inci), e silențios, nu se încălzește, chestii din astea pe care le observi la primă mână. Un plus pentru mine e și tastatura iluminată. It is shiny and nice și mi se pare… uhm, cum să-i zic, comodă? (scriu review-uri ca o fată, știu!)

All in all: I am satisfied. Plus că știu că pentru orice nelămurire, reclamație, problemă, pot apela cu încredere la reprezentanță, răspunsurile vin prompt și soluțiile așișderea.

Ce să-mi urez? Viață lungă și fără nervi! :)

Fotografii și prezentare aici.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Dragos Mone

    Erau buna si una/doua poze cu laptopul.

  2. Claudiu

    Parerea mea este ca ai facut o alegere buna. Am avut si eu un Toshiba acum cativa ani si a tinut destul de mult si fara probleme prea mari.

  3. Reddy

    Ce-mi place cum le raspunzi haterilor Anne :3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie