Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Transmisiune de la Malul Mării

Posted by on 13 July 2011 in De zi cu zi | 2 comments

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, SALUTARE!

Scriem această postare din Constangeles, mirific oraș cu ale sale bulevarde ce vuiesc de mașini grele, scumpe, poluante, cu al său centru vechi la fel de părăginit ca anul trecut, prost luminat și cu lătrători vagabonzi, cu plaja sa cu mai multe scoici și mai multă murdărie decât sus-numitul an precedent.

La Mamaia a rămas la fel. Tot nu ai unde să-ți întinzi prosopul, tot se cer lei grei pentru șezlonguri, tot alge la intrarea în apă. Nu e sezon, deci n-am văzut Pițipongus Maximus.

Eu zic că litoralul ăsta al nostru e un rebut. Și drumul spre litoral e vai-his-star. Gări așa cum le merităm: pline de boschetari, țigani și câni vagabonzi. Ferit-a Sfântu să meargă vreun turist cu trenul spre mare! Dacă mergi pentru două-trei zile cât să te ardă soarele unde nu te poate arde la vreo piscină, du-te. Dar pe banii tăi.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Diana

    da ce cauti in constanta? la vadu e vis…la corbu nu-i decat un picior de vulpe…in vama e atat de putina lume si de curat de ti-e mai mare dragu…in 2 mai e peste delicios si harababura casnica….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie