Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Tu cât ai plăti pentru un cont pe o rețea socială?

Posted by on 4 May 2011 in De zi cu zi | 3 comments

Ieri am întrebat pe Twitter și pe Facebook dacă prietenii mei ar fi dispuși să plătească pentru beneficiile posesiei unui cont. Unii s-au gândit să facă un troc – fasole, pietre, ce se mai poate da la schimb pentru un nume și-o parolă, alții au răspuns afirmativ, dar mi-au dat de înțeles că s-ar răzgândi dacă suma ar fi prea mare, iar cei din urmă au zis că n-ar da din buzunar ca să-și pună moaca pe rețele sociale. O propunere interesantă a fost testarea IQ-ului utilizatorilor. Și atunci toată lumea ar fi fericită, am face liga masonică twitteristică și nu ne-am supăra pe conturile fake ce fac mișto de noi.

Personal beneficiez de pe urma ambelor conturi și, la nevoie, aș cotiza la patron ca să continui să am acces la ele.

Voi?

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Gabriel

    Eu fiind unul (singurul?) din cei care au raspuns afirmativ dar ca si suma ar fi un factor in decizia finala, tin sa mai precizez ca si faptul ca ar fi un serviciu contra cost ar mai elimina o buna parte din conturile de doi lei (pun intended) si de caterinca.

  2. Carmen Mihu

    Ei asta da întrebare faină. Mi-am întrebat colegul de lângă, un fail uman în social network, care a spus că ar prefera să i se închidă contul indiferent de sumă. Întrebarea mea a fost asta: Dacă Facebook ți-ar spune că trebuie să-i dai bani ca să continui să-ți folosești contul, ce ai face? Eu una încă mă mai gândesc. Că eu oricum duc o mare dezbatere interioară referitoare la + și – Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie