Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Vă place Vama? Trimit doi cititori la audiţie

Posted by on 19 April 2012 in De zi cu zi | 13 comments

Vă place Vama? Trimit doi cititori la audiţie

Câştigătoarele: Ana Q şi Fata de pe plaja cu gânduri, pack your bags, mergeţi la audiţie! Dau adresele voastre de mail către echipa de promovare şi veţi fi contactate în timp util. Bravo pentru amintirile atât de plăcute şi vii!

Mi-a plăcut mult mult mult şi ce-a zis Ioana, cu cererea ei în căsătorie şi Andreea cu cei mici şi sărutul din ureche şi sper să mai am concursuri de genul ăsta ca să trimit cât mai multă lume.

Ehei, dragele mele, ţineţi voi minte vremea în care toate suspinam după Tudor Chirilă?

Eu nu. Nu mă număr printre gagicile ce-au îngroşat rândurile amorezatelor. Eu urlam pe stradă cu nişte prietene din trupa de teatru V.S.T, din vremea când era Vama Veche. Vreau să mă trezesc din somn într-un pat de femeie frumoasăăă… ştiţi şi voi. Acuma aş exagera de-aş zice că Mie-mi place muzica, domne, nu bărbaţii!, dar în cazul ăsta chiar aşa o fost.

Şi apoi s-a destrămat trupa şi Tudor a lăsat Vama Veche şi apoi, nu ştiu, zău, ce-a mai urmat. Dar puteţi să-mi ziceţi voi, căci pe 28 mai băieţii din Vama lansează album nou, pe numele lui: “2012″. Şi vă trimit în Garajul Europa FM pe 8 mai să ascultaţi albumul ÎN PREMIERĂ! Doi cititori (sau cititoare, na) merg din partea mea să ciulească urechea la ce-a pregătit Vama în ultima vreme. Şi musai să dea raportul, că eu nu prevăd că pot ajunge cu voi.

Ca să vă trimit coloşa vreau să-mi ziceţi în comentarii ce amintiri aveţi legate de trupa asta, de piesele lor sau de vreun clip, de vreo întâlnire amoroasă sau altă nebunie, de-o seară cu beţie, de-o baie în mare, etc. O să aleg extrem de subiectiv. Marţi, pe 1 mai.

13 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Ioana

  trupa vama sau mai bine zis vama veche este motivul pentru care imi voi aduce aminte mereu de primul 1 mai la mare, de prima declaratie de dragoste, dar si de prima cerere in casatorie- abandonata intre timp. Iar piesele lor sunt in permanenta in sufletul meu, indiferent de numele pe care il preia trupa.

 2. Ana Q.

  Nah, am o gramada de amintiri pe melodiile celor de la Vama, asa ca o sa punctez aici primele care-mi vin in minte.
  1. melodia “vara asta am sa ma indragostesc”… prima betie si primul joint pe plaja.
  2. “am sa ma intorc barbat” pentru ca am avut doua iubiri care atunci cand eu abia invatam fractiile ei plecau in armata.
  3. pentru ca atunci cand am implinit 18 ani cel mai frumos cadou primit a fost un bilet la concertul lor
  4. pe hotel cismigiu cantat la chitara de iubitul meu pletos din clasa a 10a m-am facut pulbere din 3 pahare de vodka in fata liceului. am fost suspendata 3 zile cu absente nemotivate. semestrul ala am avut cea mai rusinoasa nota din viata mea 7 la purtare.

  si lista ar putea continua la infinit.

  :D

 3. Oana T.

  Eu tin perfect minte vremurile alea, acum 4-5 ani as fi facut un drum Cluj-Bucuresti daca mi s-ar fi dat ocazia asta :))

 4. Ana Q.

  uhuu…pe 8 mai e si ziua mea :D:D:D

 5. Fata de pe plaja cu ganduri

  “Libertate frate, poate facultate si viata de noapte” ne-am dorit toti, la 18 ani, dar la noi a fost cu facultate musai, “Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata”, mi-a scris cel mai bun prieten la sfarsitul perioadei de nebunii din liceu, dupa ce vreo 4 ani, in fiecare zi, nu am avut chef azi. “Ana, ce nume simplu…” (era de fapt Rox-Ana), iubita lui. Am iubit buze blonde pe bancile parcurilor, ne-am certat si ne-am si impacat si ne-am certat iar- cantec prost! vara aia am vrut sa ma indragostesc de tine, cu tine vreau tot! Pe hotel cismigiu ne imbarbatam de cuvinte injurioase, ca apoi sa ne dorim sa ajungem la radio.
  Primele nopti de libertate pe plaja,undeva in vama…. omul plajei, visele sub apa si zmeul….. “La multi ani, Robotel”.
  Vama Veche a fost o stare continua, cu versuri puternice si emotii pline! Am plans, am iubit, am tipat, am ras, cu ei. Am iertat, am baut, am pierdut. Vama Veche a lasat in urma mai mult decat hituri de o vara, a generat imnuri pentru generatii si amintiri de-o viata! Pentru mine, sigur!

 6. Andreea

  Pe mine ma leaga de trecut cantecele lor. Eram mica si ma inscrisesem la cercetasi si mergeam cu copiii aia peste tot. :) Si era asa distractiv sa vezi 100 de oameni porniti cu rucsacii in spate, sandvisuri la pachet si chitara in brate. Mergeam cu trenul, si cand venea controlorul, scoteam teancul de carnete de note si bilete, de-si punea bietul om mainile in cap… Si acum imi suna in cap “am plecat la Vama Veche, si-am sarutul in ureche”… :)

 7. Georgiana

  Melodiile celor de la Vama Veche au avut gust de soare si nebunie adolescentina cu miros de alge pe plaja, versuri de ramas in suflet si mesaje cu piloerectii succesive, provoaca flashuri zambarete si nostalgii amortite. “Best of’ ramane pt mine “zmeul”, acordurile, secventele de ” legaturi bolnavicioase” si versurile care au ramas. Raman.

 8. Ana Q.

  woai! multam fain! :D

 9. Fata de pe plaja cu ganduri

  Yuhuuuu, dupa 1 mai pe plaja, asta da veste de definat prin Bucuresti! Multumesc si eu :D

 10. Ioana

  Felicitari celor doua norocoase si mersi pentru ce ai zis..:*

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie