Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Vampele Internetului

Posted by on 9 February 2014 in De zi cu zi | 4 comments

Vampele Internetului

De câteva săptămâni vreau să fac un fel de top al pozelor ce reușesc să ajungă pe Popular Page a Instagram. Ce place lumii: fashion, asiatice, papucăraie, hăinăraie, abdomene, funduri, țâțe, țâțe, țâțe!

1. Lady Vamp 13: model, DJ și designer, d`oh!

2. Brittanya187 – ceva hostesă (cu propria linie vestimentară pentru pițipoane). Aduce a Ruby în niște poze.

3. MajorGirl – bad ass bitch, normal, mai mică de statură decât Katt Williams (care e miiiic, miiiic), dar cu un funduloi mai mare decât J Lo, Nicki Minaj, Beyonce și Kim Kardashian la un loc. Are propria ei Tequila, care se numește, ȘOC!, Tiny.

Na, în fine, fata e majoră, mândră de ce are.

major

Toată lumea știe ce are de făcut pentru succes pe Instagram, da? E valabil și pentru celelalte rețele sociale, nu vă sfiiți.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. nwradu

    Primelor două am dat și eu un follow acum, din scopuri de research, desigur. La a treia mă abțin, n-am ecran așa mare la telefon ca să încapă cu totul.

  2. The Fierce Banana

    Măi, Anuță, păi e de muncă, fata mea: pune țâțe, pune buze, operează nas, scoate sunculița din talie și bag-o la fund, treci pe la sală…și chiar intră în încăpere, pozeaza-te până găsești unghiul bun, învață photoshop, ia haine de firmă- sau măcar niște fakeuri, că nah, la poză nu se vede clar – pune ceva lumină bună în cameră și oglindă și decor decent pentru selfie-uri full body..ohoho…mai bine rămăn naibi în anonimat cu cartofii mei prăjii cu tot!

  3. sandrina

    Da, trendul e drend, ce sa-i faci, maica! Pai normal ca aceste poze sunt cele mai cautate si vazute, manipularea asta cu toate afara este deja virala si a devenit foarte normala, anormal e sa fi prea imbracata sau imbracat. iar de operatii, sa nu mai zic. Daca it permiti trebuie sa te mutilezi putin ca sa fi si tu o piti veritabila. E de necrezut…falsuri si falsuri peste tot…a nu se citi falusuri ca suntem prea directi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie