Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Victoria`s Secret – îngerașii viselor tuturor

Posted by on 3 December 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Victoria`s Secret – îngerașii viselor tuturor

Încercam o pizza de casă zilele trecute (e a doua pe care o fac, nu știu ce naiba tot greșesc, e mâncabilă, dar nu grozavă) și mă holbam la o retrospectivă a show-urilor Victoria`s Secret, pe Fashion TV. M-am uitat de trei ori în viață pe Fashion TV, de data asta m-a ținut interesată cel mai mult.

A fost show-ul în care defilează cele mai frumoase femei din lume (pe 9 Decembrie îl vedem și noi la TV), show-ul după care se leagă cele mai multe cununii (voi ați văzut cam ce grei sunt în public? Bănuiesc că toți vor să ia o bucățică de îngeraș acasă, măcar o aripă!), show-ul care provoacă cele mai puternice reacții printre oamenii normali: băi, tu ai văzut ce picioare are aia? Hahah, lasă, a părăsit-o și Orlando Bloom pe fălcoasa aia! Mamă, păi cu atâta machiaj și eu pot să arăt așa! Taci, fată, normal că n-are celulită, ce-are de făcut în viața asta? Merge la sală și la masaje!

Până una, alta, Londra a devenit un fel de Rai (că toți îngerașii au zburat ieri spre capitala Angliei, sic!), eu m-am simțit prost că n-am băgat atâta sală în 26 de ani, cât fetele astea în câteva luni, iar după ce cobor din avion arăt de parcă m-a călcat tancul, nicidecum așa:

vs model

O singură problemă am: acoperiți buricuțele, maică, e Decembrie, totuși! Să nu le dăm de lucru urologilor și ginecologilor după spectacol! Arză-le-ar focu` de crop top-uri!

vs model 2

Vreți să vă conving să nu mai mâncați nimic Crăciunul ăsta? Vreți, vreți? Biiiine!

Atenție, se caută piele perfectă, personalitate carismatică, zâmbet minunat:

Mișto gagicile, jos pălăria, n-am ce comenta, mă duc să bag o felie de zacuscă, ce dracu, eu am deja prieten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie