Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

VIDEO – Cum se schimbă replicile după o ceartă

Posted by on 18 February 2013 in Vlog-ul de Marți | 4 comments

VIDEO – Cum se schimbă replicile după o ceartă

Adică Te iubesc! se transformă în Ești gras și urât.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. ned32news

  ma gandesc sa-ti propun o colaborare :)) voluntariat. unul blogosferic. pe video. si nu, nu e video-chat :)))

 2. Tomata

  hm… nu prea-s de acord cu ce spui tu pe-aici (chiar daca-i pamflet :P )
  s-o iau pe rand: “te urasc” si “ma dezgusti” sunt cuvinte cam dure, chiar si spuse la nervi, la suparare. adica odata ce ajungi sa spui asa ceva… e cam clar ca nu mai e rost ca treaba sa continue. n-as putea sa-i spun iubitului meu niciodata ca-l urasc (cel putin nu serios si in nici un caz in timp ce ne certam). apoi “nici sex nu stii sa faci”… din cate stiu eu, sexul devine tot mai bun odata cu trecerea timpului, dispar inhibitiile, amandoi invata ce si cum ii place celuilalt, amandoi devin mai deschisi la incercat chestii noi. din nou, daca sexul devine boring… despartiti-va. “o ai mica”? “am mimat toate orgasmele?” TRIST, TRIST, TRIST, chiar nu mai aveti ce cauta impreuna. cat despre costumul de Revelion? hm… oare nu se discuta inainte despre tinutele in care se imbraca amandoi? sau nu-l vezi inainte sa plece? va intalniti acolo?

  na, poate am luat eu video-ul prea in serios, da’ cred cu tarie ca daca asemenea lucruri ajung sa fie spuse intr-un cuplu, ma tem ca acel cuplu n-are viata prea lunga.

  eu sunt foarte vulanica si urla ca apucata cand ma scoate ceva din sarite. dar niciodata, niciodata nu vorbesc urat. intotdeauna sunt atenta la ce scot pe gura si niciodata nu folosesc apelative jignitoare… hehe, poate’s eu defecta :P

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie