Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

VIDEO: Femeile sunt geloase

Posted by on 30 July 2013 in De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 10 comments

VIDEO: Femeile sunt geloase

De ce caută femeile în telefoanele iubiţilor?
Pentru că femeile sunt geloase? Nesigure? Paranoice? :)
Eu sunt de părere că ne alimentăm inutil gelozia şi încerc să dau câteva motive pentru care ar trebui să ne lecuim de obiceiul ăsta.

10 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Moog

  Unu. Sunt absolut sigur ca te-ai uitat. Doi. Daca nu te-ai uitat inseamna ca el daca se uita sigur are ce vedea. Trei. Normal ca esti paranoica, esti femeie. Patru. Nu e ok sa ai secrete, exceptand cazul in care relatia are la baza numai pofta animalistica si carnala ce clatita. Ai prefera sa nu stii ca ma duc si mi-o bag in cea mai jegoasa gura pe care o pot cumpara cu 5 lei? Ai prefera sa nu stii ca am o pasiune pentru brunetele cu par scurt si ruj foarte aprins? Ai prefera sa nu stii ca in timpul liber sunt gigolo si ling orice baba pentru un joint? Ai prefera sa nu stii ca de fapt eu nu ies cu baietii, ci ma intalnesc cu bruneta de care vorbeam mai sus? Ai prefera sa nu stii ca ma injectez impreuna cu bruneta? Atunci sa nu te mai miri de ce dupa 2 copii si 5 ani pierduti nu o sa mai mearga nimic intre noi si o sa ma blestemi si o sa ma uresti pentru ca te-am imbolnavit si te-am consumat pe tine si tineretea ta… ca pe o bere rece intr-o zi de vara. Dupa care am dat o flegma si am plecat fara sa ma uit inapoi. Pa!

 2. Cris

  Pff, daca nu ai tipa asa….poate as putea sa te urmaresc pana la sfarsit…. Inteleg ca tii la tonalitate si inflexiuni in voce, daaar … :))

 3. Daniela

  Eu nu umblu in telefonul lui, mi se pare aiurea sa-i incalci intimitatea

 4. Stefan

  De unde atata energie pe caldura asta ?

 5. Andreea D.

  Curiozitatea nu strica niciodata, dar doar intr-o anumita masura si sa nu faci un obicei din asta.

 6. Monica

  Daca este ceva de aflat vei afla oricum, poate din modul in care se poarta, cum vorbeste sau iti spune o prietena, barbatii stiu sa se ascunda, nu rezolvi nimic daca te uiti tu in telefon

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie