Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

VIDEO – Starea pârtiei.

Posted by on 28 January 2013 in De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 5 comments

VIDEO – Starea pârtiei.

Mă țin de crosa teleschiului și cânt. Fredonez bucățile de melodii care fac experiența pe pârtie și mai grozavă. Mă uit în jur și mă minunez: Bă, și noi trăim între betoanele alea toată ziua.

Bate un pic vântul, cât să înroșească obrajii palizi de prea multă urbanizare. Parcă totul e desprins dintr-o compunere din clasele primare: brazii poleiți cu steluțe de argint ce strălucesc în razele călduțe ale soarelui, strigătele vesele de pe pârtie, muzica, mișcarea, prietenii care te așteaptă cu un vin fiert, relaxarea ce domină locul, căldura lămpilor cu gaz din apres-ski, totul.

Timp de aproape o săptămână m-am trezit pe pârtie. La ora zece eram cu schiurile în picioare și făceam încălzirea, înfofoliți și puțin adormiți, dar după prima tură ne reveneam de parcă nu ne-ar fi durut niciun mușchi și n-am fi regretat că nu ne-am culcat mai devreme seara precedentă. Apoi aveam pauză de masă și refăcut puteri, apoi iară pe pârtie. Schimbam skipass-ul la ora 17 și primeam free ride pe nocturnă. Mai făceam câte o pauză pentru un joc de cuie și un ceai or o bere Staropramen, că tot am avut la discreție.

Și așa ne treceau zilele.

Îi mulțumesc lui Brylu pentru răbdare și încurajări, fără ajutorul lui n-aș fi recuperat ziua pierdută din cauza unei răceli și n-ar fi zis doamna Agatha că schiez mai bine ca băieții.

Mulțumesc și lui Toma că i-a fost frică de mama :)

Revin cu un articol mai tehnic, cu povești despre câini, oameni, Rareși și petreceri.

 

 

Poate vă interesează cinci zile all inclusive, la Arena Platoș aveți 5 zile de cazare, echipament de schi, ski pass și instructor cu 99 de euro. Fetelor, cereți cu Marius. Știu eu ce zic.

#schiem este prima tabară de schi pentru bloggeri organizată de Arena Platos cu susținerea SonyVodafoneMichelinStaropramenFord, Perla Paltinisului şi Buonavista.

5 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Rares Cojocaru

  Ntz, ntz.. unde-i Horatiu?
  Cat despre doamna Agatha, trebuie sa recunoastem ca a fost amabila.. :))

 2. Elena

  Ai uitat sa-mi dai credite pentru o filmare exceptionala. PS: astept pe email un video de la tine. :):)

 3. Elena

  Si nici sursa fotografiei “Ski Godess” nu ai mentionat-o. :P

Trackbacks/Pingbacks

 1. După tabăra de schi | Adrian Ciubotaru - [...] ultima seară, pe nocturna de la Arena Platoș, când mă dădeam singur pe pârtie, unei părți din mine nu…
 2. Despre siguranța ta | The Anne-Marie - [...] pe câte-un blog cât de mișto s-a simțit lumea. Așa că n-o să repet cât de fain a fost…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie