Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Videoblogging în familie

Posted by on 10 February 2015 in De zi cu zi | 0 comments

Videoblogging în familie

Pentru că trăiesc, oficial, într-o #CasadeVloggeri, de când Makavelis postează constant pe canalul lui de YouTube, am căutat proiecte video de familie și vă prezint trei dintre acestea: familii numeroase (de la patru la șase membri), toată lumea face vlogging, unii chiar zilnic.

De ce aș urmări genul ăsta de videoblogging? Să lăsăm publicul să răspundă la asta:

Mă bucur că fac parte din lumea asta și construim, împreună.

1. The Shaytards – sunt un fenomen de câțiva ani. Șase membri, patru ani de daily vlogging. Au strâns peste 200.000 de dolari pe IndieGogo ca să-și finanțeze documentarul despre Videoblogging. Au merchandise, pagină de Wikipedia, emisiuni și podcasturi, apariții TV, conferințe, festivaluri, tot tacâmul de branding existent.

2. Our Family Nest – Ken și Candi, părinții, și cei patru copii. Familia face vlogging din 2012, abia în 2014 canalul lor a început să prindă contur și să adune fan base. Vorbesc deschis despre viața lor de zi cu zi, cum trec peste probleme, ce gătesc, ce diete țin, unde călătoresc, cum își îngrijesc casa, e un reality show cu mai puțină regie și mai multă sinceritate. Fiecare membru al familiei are intervenții în clipuri sau chiar clipuri separate, inclusiv cățeii!

3. Ellie și Jared Mecham și, mai nou, băiețelul lor, Jackson și acum viitorul lor bebe! Cuplul a început canalul de YouTube discutând despre problemele de infertilitate pe care le aveau și problemele pe care le întâmpinau în procesul de a avea un copil. Acum e pe drum al doilea bebe.

Familia are deja merchandise și participă la festivaluri și conferințe de profil, îmbinând YouTube cu meseria de părinte.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie