Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Vinerea la 7.

Posted by on 27 May 2011 in De zi cu zi | 3 comments

Azi dimineață am reușit performanța să mă trezesc la 7. Zic performanță ca să îmi subminez puterea, că de fapt n-a fost deloc greu. Așa mi-am dat seama că am soare la mine în cameră numai până la 8:00. Așa am reușit să ies din casă mai devreme decât de obicei, înainte ca nenea de la colț să-și așeze arbuștii spre vânzare, înainte ca doamnele de la Igiena să-și fi terminat cafeaua și Ring-ul de citit, înainte ca lumea care începe munca la 10 s-o taie spre serviciu.

Așa am văzut cum se deschide mic.ro, cât de meticulos mătură tipul ăla în fața prăvăliei, cât de amuzanți sunt bărbații care au avut o noapte mai grea și-și beau cafeaua la dozator în fața chioșcului de cartier când se uită după fundul un pic “augmentat” al tipei care merge în fața mea. Și uite că-i 12 și simt c-am trăit o viață :)

Mi-ar plăcea să plec în weekend undeva la munte și să prind când se “crapă” de ziuă. Când eram mai mică și mergeam la cabane la majorate prindeam prima rază a soarelui înainte să mă culc. Eh, vremuri.

3 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Amiuţa

    Eu am descoperit tot asa, intr-o zi de vara anul trecut, cat de misto e orasul devreme, inainte sa se dezmorteasca. Ma plimbam la 6 dimineata (don’t ask :P ) pe strada, si doar o masina trecea din cand in cand. Soarele abia se ivea de dupa blocuri; era racoare si aer curat. Am facut niste poze, am mers agale ca aveam timp berechet sa ajung la destinatie, si pentru prima oara de mult timp n-am fost agresata olfactiv de noxe si violata auditiv de claxoane. A little piece of heaven, I swear! :)
    Si sunt complet de-acord cu tine: parca traiesti o viata pana la pranz. ;)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie