Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Vlog-ul de Marti: Despre calatorii

Posted by on 26 November 2013 in De zi cu zi, Vlog-ul de Marți | 0 comments

Vlog-ul de Marti: Despre calatorii

Sau mai degrabă despre chestii nasoale atunci când călătorim

Am primit comentarii și de la voi, vă mulțumesc, se pare c-o să avem continuare la asta :)

1. Val Vesa spune că e enervant atunci când “nu se vorbeste engleza in hoteluri si se holbeaza angajatii la mine de zici ca sunt extraterestru”

2. Ioana spune: Ceea ce-ai povestit tu nu se compară cu sentimentul pe care l-am avut eu în momentul în care, în Ungaria, nu am fost lăsată să intru într-o benzinărie să-mi iau o sticlă de apă, pentru simplul fapt că sunt român. Și-am stat jumate de oră la o coadă imensă în care se aflau și oameni ce m-au făcut să-mi fie rușine că vorbesc aceeași limbă cu ei… După ce-am reușit să intru, în final, în benzinăria respectivă, am dat de-o vânzătoare care vorbea engleză, am cerut niște explicații, iar la sfârșit, am fost întrebată, foarte amabil, dacă nu vreau și-o punguță pentru sticla de apă. A fost ca și cum mi-ar fi spus pe față… ne doare fix in fund de faptul că tu ai fost deranjată pentru că noi suntem niște nesimțiți care nu suportăm românii pentru că fură sau mai știu eu ce. De atunci, prefer călătoriile cu avionul în loc de mașină.

3. Romulus adaugă:  Si eu am patit-o in Ungaria cu masina . S-a stricat pe autostrada si pt 1 km cu platforma m-au taxat cu 100 euro, iar reparatiile au costat vreo 500 euro… Si a fost gata a doua zi…

4. Andreea plusează: – la all inclusive – mi se pare fascinant să-i privesc pe cei din jur umplându-și farfuriile. adică na, în vacanță merge, doar s-au ținut diete drastice de la Paști.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie