Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Vloggeri. Agenții. Cadouri.

Posted by on 10 November 2016 in De zi cu zi | 2 comments

Vloggeri. Agenții. Cadouri.

Când m-am apucat de vlogging, am schimbat aproape de tot audiența. Spun aproape pentru că au mai rămas câțiva oameni (pupici, mama!) care îmi citeau și blogul, dar am construit o audiență nouă de la capăt. Nouă și măricică, ne adunăm 260.000!

Așa că, atunci când am început să postez unele fotografii cu diverse produse pe care le primeam de la branduri, via agenție, primeam întrebări de genul: de ce primești toate astea? și a trebuit să explic audienței noi, tinere, de cele mai multe ori, și neobișnuite cu blogurile, cum funcționează relația creator de conținut-agenție-brand și cum e ea menținută prin aceste atenții, care au mai multe roluri.

Dacă mă urmăriți pe Vlog-ul de Marți, știți că lucrez cu Coca-Cola pe proiecte video. De ziua mea, mi-au trimis un tort foarte frumos și nu, nu era campanie :)

tort mare

Am lucrat în trecut cu Orange și mențin o relație de colaborare cu brandul, iar de Crăciun îmi trimit câte un cadou care încununează eforturile și rezultatele de pe parcursul anului respectiv.

Colaborez cu HBO pentru a-i ajuta să facă mai rapid cunoscute filmele și serialele pe care le lansează și am primit, aproape de fiecare dată, câte un cadou personalizat de la ei.

Respect agențiile și clienții care se gândesc la mine și atunci când nu au neapărat ceva de promovat sau vreo agendă de împins, așa că am hotărât, cu ajutorul celor de la ReWine, să întorc favorul. A fost rândul meu să fac o surpriză.

Eu sunt VINicornul!

Eu sunt VINicornul! (de pe tumblr)

Am trimis fetelor de la McCann (adică persoanele de contact pentru campaniile la care am lucrat cel mai des anul acesta) două sticle de vin (Taurul de Piatră din Chile și un Cava Rigol spaniol) și-o scrisoare. O scrisoare fizică, pe hârtie, știți? Cu scris de mână, cum făceam cu Moș Crăciun, când eram mici. Vinurile le găsiți pe site, am menționat numele pentru că sună foarte fancy și am vrut să mă dau mare că mă pricep la vinuri, dar nu e cazul :)

Eu percep gestul acesta ca fiind unul de prietenie și mulțumire reciprocă, e important pentru mine să lucrez cu oameni care mă înțeleg, îmi lasă libertate și putem discuta deschis despre ce merge și ce nu.

Cheers to PROFESIONALISM!

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Nico

    Te-am “descoperit” de putin timp, dar ti-am urmarit fiecare filmulet cu sufletul la gura!! Am ras cu gura pana la urechi cu (de) tine, dar am si plans la filmuletul “20 de motive pentru care mi-am iubit viata”. Am trait fiecare secunda a acestui filmulet, reamintindu-mi cat de norocoasa sunt pentru tot ceea ce am. Pentru asta iti multumesc!
    Ma bucur sa aflu ca in lumea asta mai sunt oameni asa buni la suflet ca tine. Ma bucur ca ai ramas om si nu “te-ai vandut” pentru niste produse oferite cadou. Ma bucur ca apreciezi gesturile mici si ca te bucura sa faci si alti oameni fericiti!!
    As avea mai multe sa iti spun, dar inchei simplu: Iti multumesc ca ai ramas ” true” si ca prin felul tau de a fi esti un exemplu pentru mine!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie