Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Vloggeri romani

Posted by on 6 May 2014 in De zi cu zi | 0 comments

Vloggeri romani

După ce m-a ajutat Selly cu o recomandare în vlog-ul lui a început și pagina asta de Facebook, Vloggerii României, să mai dea shares de pe Vlog-ul de Marți și să adune oameni în jurul ei. Au ajuns la peste 7.000 de fani între timp.

Iar azi am primit mesajul ăsta:

Salut Maria, Sunt Alex Art, si am nevoie de ajutorul tau sa ma ajuti cu ceva foarte important. Vreau sa fac un spot publicitar la radioul meu, si va fi si radioul official al paginii Vloggerii Romaniei care nu stiu daca ai auzit, dar si Tequila ne-a apreciat si vreau sa te implicam si pe tine ca doar esti unul dintre cei mai tari vloggeri si vreau cate un spot cu toti vloggerii. Nu trebuie decat sa te filmezi si sa spui unde vrei tu in natura, casa etc “Buna sunt Anne-Marie iar voi ascultati Radio WizZ”. M-ar ajuta enorm, iar tu fiind cea mai buna, nu ai cum sa lipsesti din asa ceva. Aștept un raspuns.
În afara orgoliului gâdilat, mă bucur că începem să ne ajutăm între noi. Și eu o să încep să fac recomandări de vloggeri români, deși urmăresc mai mult străinii, dar i-am tot postat pe-aici pe cei pe care nu-i ratez niciodată.
Nu mai zic că sunt pe cale să realizez și provocarea despre care am scris AICI, un clip muzical cu câțiva vloggeri faini, numai să-mi fac drum pe la București luna care vine (important, secret meeting!). #ceimportantătemaidai, Chelăreaso!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie