Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

Vlogtrip #priNeamt

Posted by on 18 December 2013 in De zi cu zi | 0 comments

Vlogtrip #priNeamt

1. prea scurt, prea mulți oameni pe care voiam să îi iau la întrebări. Să se facă de patru zile, domnilor Toma și Alex, ați înțeles?!

2. poate pentru voi nu e cine știe ce detaliu, dar eu iubesc saltelele tari, pilotele largi, ușoare și călduroase și pernele joase. Dormi ca un prunc purcel de lapte la Central Plaza. Bine o fost să mai fii servit! Așterne-te, masă! Strânge-te, masă!

3. pentru că despre copiii magici s-a scris, despre Nică mai știți și voi una, alta, eu vreau să pun accent pe Hanu Ancuței (care, btw, are și o ofertă foarte faină de Revelion). În afara primirii grozave, cu taraf, pâine cu sare și țuică fiartă, am fost omeniți cu bucate alese, sărmăluțe din piept de rață și vin bun, poale-n brâu. Cu toate că aveau peste 50 de oaspeți, servirea a fost im-pe-ca-bi-lă și domnul Ovidiu, cel mai harnic și jovial ospătar pe care l-am întâlnit vreodată, a fost spirt! Am și încins o horă, iar ospătarii au chiuit cu noi și ne-au făcut chiar să intrăm în spiritul moldoviniesc di la han. Tare frumos! Cazarea e iarăși un plus: camere super, super călduroase, curate și cochete, la doar 79 de lei single și 99 de lei matrimonială.

Bucate la Hanu Ancutei

Atenție la detalii (1): vesela cu citate din Sadoveanu

Cazare Hanu Ancutei

Camera single are mobilier pictat manual

Bufetul de la micul dejun am înțeles că e tare lăudat, crama adăpostește vinuri mai vechi decât mine, cămara Ancuței e ticsită cu borcane oacheșe, să tot mergeți!

 Și acum, VIDEO!

#priNeamț este organizat de Eventur, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt,Consiliul Judetean NeamtCosmotePetromAutoBoca | Rent-a-carRexona,Central Plaza HotelPerla Invest si cu sprijinul Hanul AncuteiTequila Bowling Club,Xdatasoft si Maia Outdoor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie