Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

YouTube, cu bune și rele

Posted by on 24 January 2014 in De zi cu zi | 4 comments

YouTube, cu bune și rele

Îmi place pe YouTube. Îmi place din ce în ce mai mult, și se pare că și vouă. Îmi vin ideile mai ușor, editez mai repede (asta și pentru că Moș Crăciun mi-a adus o minune de Lenovo IdeaPad Z510), mă relaxez mult mai mult atunci când filmez, mă distrez făcând asta, e mișto.

print

Mă bucur la fiecare share, comentariu, încurajare, la fiecare clip la care scrie 301+ views, semn că merge binișor :) De când a început anul am reușit să uploadez câte două clipuri pe săptămână, atât clasicul (deja) Vlog de Marți, cât și Extra-ul de Vineri.

Sper să nu se supere oamenii ale căror mesaje de ziua mea au ajuns la sufletul (și da, și la orgoliul) meu :)

Și nici domnișoara care a ales să-și exprime opinia în felul ăsta :) Să mă scuze, dar n-am înțeles dacă-s urâtă sau… urâtă.

Oricum, comentariile negative au devenit cantitate neglijabilă, ceea ce mă bucură tare de tot!

Canalul de YouTube crește, dar încetișor. Am renunțat la ideea că trebuie să dau “un tun”, să fac un clip complet razna care să se viralizeze și să ajungă vestea la cât mai mulți dintre voi. Îmi fac treaba constant și cât pot eu de bine acum.

Vreau să încep și un canal de YouTube în engleză, pentru că îmi doresc enorm de mult să ajung la VidCon. E, practic, visul meu pe plan profesional. Și știu că nu am altă șansă, decât cu un canal în engleză. O să-mi iau cărțile de Cambridge la puricat din nou, fac eu cumva și-mi dezleg limba (apropo, în octombrie o să fiu MC la o nuntă bilingvă, să vezi acolo viral pe YouTube!) și vreau să public câte-un clip și pe viitorul Anne`s Vlogs (nu m-am gândit încă la un nume, poate mă ajutați).

Cât despre colaborări, înțeleg reticența celor cu canale cu sute de mii de abonați, dar mi-ar plăcea să fac un clip cu cei de la Zece Lucruri, Zmenta și cu Frătzică :) Pe Hash cred că nu-l mai prind, după Doza de Blush.

Poate o să se ajungă și la noi, odată, la ideea de COMUNITATE YouTube. Cei pe care îi urmăresc eu zboară din Londra în LA ca să facă clipuri împreună și să-și aducă laolaltă publicurile. Lasă, lasă, mă fac eu mare, nu?

Cam astea-s veștile mele. Mă străduiesc să găsesc formula ideală prin care să comunic cu voi, văd că pe pagina de Facebook a Vlog-ului nu se prea mișcă lucrurile, și asta pentru că… Facebook și pentru că… algoritm.

4 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Ionut Bajescu

    Pai moldoveanco, e frumos sa-ti induci audienta in eroare? Eu din post am inteles ca a fost foarte recent, si n-am stiut si noi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie