Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

YouTube e gay-friendly

Posted by on 7 January 2015 in De zi cu zi | 0 comments

YouTube e gay-friendly

Cred că unul dintre motivele mari pentru care lumea alege să-și facă un canal de YouTube e pentru că e o platformă care adună destul de repede susținători de cauze. Cretini sunt peste tot, dar pe YouTube sunt depășiți numeric de oameni care se identifică afectiv cu tine. Încearcă să lași un comentariu nasol pe canalul unui videoblogger cunoscut, să vezi cum te ia gașca de fani în primire și te reduce la tăcere. Dacă ai ajuns să ai simpatizanți, să aduni comunitate, oamenii ăștia sunt pregătiți să te apere de toate gurile rele din orice colț întunecat al internetului.

De aceea cred că mulți YouTuberi cunoscuți la nivel mondial sunt gay declarați, printre care și Troye Sivan, Tyler Oakley, Connor Franta. Toți au ales să facă un clip în care mărturiseau care e orientarea lor sexuală. YouTube e foarte gay-friendly și comunitatea e extrem de supportive. Se merge mult pe uite, ăsta-s eu, nu mai vreau să îmi fie rușine cu cine sunt, am trăit toată viața speriat, vreau să îmi iau piatra asta de pe inimă.

Nu am nimic împotriva cuplurilor gay, cred că fiecare are dreptul la fericire și nu ar trebui să intervină nimeni între tine și ceea ce te face fericit în viață, mi se pare un act de curaj să mărturisești, din senin, că ești gay și cred că pentru un astfel de clip ai nevoie de toată căldura și de tot sprijinul comunității tale.

Am scris articolul ăsta pentru că am dat peste câteva clipuri de tip BOYFRIEND TAG, dar aplicat pe un cuplu de același sex.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie