Moldoveancă sucită. Cu nuanţe.

YouTube`s hauls: unde încap?

Posted by on 21 January 2015 in De zi cu zi | 2 comments

YouTube`s hauls: unde încap?

Poate sunteți familiarizați cu conceptul de HAUL pe YouTube: faci un clip în care prezinți ce-ai mai primit/cumpărat în materie de cosmetice, haine, decorațiuni, pantofi, etc.

Vloggerițele pe care le urmăresc eu fac un HAUL masiv o dată la trei luni, iar în perioada verii chiar lunar: garderoba se schimbă, magazinele mari dictează alte trenduri, brand-urile vor să prindă câte o bucată de câteva secunde din HAUL-ul respectiv, urmărit de sute de mii de potențiali clienți.

Întrebarea mea e: unde se duc toate lucrurile astea atunci când se duc? Te plictisești de bluze, rochii, mai schimbi creme, câte perne să-ți și cumperi pentru canapelele din casă? Îți expiră zecile de pudre, rimeluri (că nu te poți da cu cinșpe deodată!), palete de farduri (mie-mi ia peste un an să termin un fard).

Giveaway-uri nu am prea văzut, iar de donații nu știu nimic.

Nu de alta, dar e o moldoveancă stabilită în Alba Iulia, care se dă pe YouTube și căreia i-ar prinde bine câteva perechi de sandale, vreo câteva rochii mai de primăvară, așa, ceva pudră din aia miraculoasă care funcționează ca fond de ten și aproape orice loțiune de corp hidratantă cu miros delicios.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Anne-Marie